Provincies | Gelderland | Wehl | Mini-Resto 't Spaontje

Mini-Resto 't Spaontje

Grotestraat 3
7031AE Wehl
Tel: 0314???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Teunis

- 23 juni 2013 18:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bestelling gedaan, opgehaald. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet compleet. Een telefoontje en het was opgelost. De ontbrekende snacks werden keurig thuisbezorgd en we kregen het geld voor deze snacks retour met de excuses voor de storing. Echt, onze complimenten voor de afhandeling. Nog nooit meegemaakt, een dikke pluim!! En.....we hebben heerlijk gegeten.

Jan_P

- 5 mei 2010 15:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg lang moeten wachten totdat ik geholpen werd. Toen ik uiteindelijk mijn bestelling meekreeg was het niet te eten. Ik heb het aan de hond gegeven en de dingen die zelfs hij niet lust maar in de container gegooid. Uiteindelijk ben ik ook maar naar een andere cafetaria geweest.

patatjemet

- 22 januari 2010 14:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een lekker patatje gegeten, alleen was het niet zo lekker als ik gehoopt had. De patat was nogal slap. De bediening was daarentegen wel weer erg goed en de sfeer was ook aangenaam.

teleiotes

- 24 november 2009 11:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je een bord vol bestelt krijg je voor dezelfde prijs bijna tweemaal zoveel.

Kerux

- 21 november 2009 12:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie zaak, met vriendelijke bediening, waar een mooi groot bord friet naar ons tafeltje werd gebracht. Helaas was de friet minder goed dan ik had gehoopt, want toch echt iets te kort gebakken. De prijzen zijn wat je ongeveer zou verwachten.

k1967

- 2 november 2009 18:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

GuusjeQ

- 13 december 2008 15:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Slappe hap. Lijkt nergens na. Moet veel te lang wachten

Tobias

- 29 augustus 2008 16:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Fijne friettent: goede zitgelegenheid, bijzonder ruime porties friet en het wordt geserveerd op een ècht bord met ècht bestek. Deze cafetaria voorziet in diverse faciliteiten zoals toilet, tv en leesmap. Tevens zit je hier goed voor echte achterhoekse delicatessen zoals de "olderwetse karbonade" en het "broodje Hoken"

Kafir

- 29 augustus 2008 12:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit mini-restaurant/cafetaria is van bijzondere klasse.

Ze hebben een ruim assortiment aan broodjes en dergelijke en de bediening is vriendelijk. De inrichting is mooi hoewel we buiten gingen zitten op het kleine, doch beschut gelegen terras. Toevallig heb ik even achter de schermen kunnen kijken en ook in de keuken zag alles en netjes en schoon uit.
Hoewel we redelijk vlot ons bestek en servet kregen, duurde het lang voordat de friet kwam, maar daarvoor verontschuldigde het personeel zich wel beleefd.

De friet werd geserveerd op een groot bord en het was echt bijzonder veel, je krijgt ook nog een beetje rauwkost erbij :). De friet is van goede kwaliteit, hoewel niet uitzonderlijk. Het zijn gewone frietjes van AVIKO maar wel lekker gebakken. Ook de pindasaus is goed gebalanceerd, niet te pittig, niet te mild.

Kortom een goede ervaring en wie bang is veel geld kwijt te zijn komt heeft het mis. Een friet zonder was slechts €1,35 en een friet pindasaus €1,85. Prijzen die sowieso al scherp zijn, maar gezien wat je er hier voor krijgt, echt extreem laag liggen.

Kortom, een hoop snackbars en restaurants in Nederland zouden een voorbeeld kunnen nemen aan 't Spoantje.

Vuurlente

- 29 augustus 2008 07:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het hartelijke personeel brengt je veel friet en zelfs met rauwkost en bestek+servet in een leuk papiertje erbij op een gezellig terras. Zeker hall-of-fame waardig ;)

frankv

- 5 augustus 2008 20:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg fijne cafetaria. Uitermate vriendelijke personeel kreeg een uitermate royale portie friet op een bord voor de normale prijs :D.
1e keer dat ik hier geweest ben was de friet redelijk zout deze keer was ie perfect als dit niveau vasthouden kan naar mijn mening het cijfer voor kwaliteit nog wel omhoog
hebben tevens een eigen website:http://www.spaontje.nl/

Edit: Weer eens een keer heerlijk gegeten bij 't spoantje. Er gaat niets boven veel friet die goed smaakt in een goede zaak voor ook nog eens een hele mooie prijs. Erg veel potentie om in de hall of fame terecht te komen.