Mini-Resto 't Spaontje

Grotestraat 3
7031AE Wehl
Tel: 0314???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:Alle recensies over Mini-Resto 't Spaontje:

Kafir

- 29 augustus 2008 12:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit mini-restaurant/cafetaria is van bijzondere klasse.

Ze hebben een ruim assortiment aan broodjes en dergelijke en de bediening is vriendelijk. De inrichting is mooi hoewel we buiten gingen zitten op het kleine, doch beschut gelegen terras. Toevallig heb ik even achter de schermen kunnen kijken en ook in de keuken zag alles en netjes en schoon uit.
Hoewel we redelijk vlot ons bestek en servet kregen, duurde het lang voordat de friet kwam, maar daarvoor verontschuldigde het personeel zich wel beleefd.

De friet werd geserveerd op een groot bord en het was echt bijzonder veel, je krijgt ook nog een beetje rauwkost erbij :). De friet is van goede kwaliteit, hoewel niet uitzonderlijk. Het zijn gewone frietjes van AVIKO maar wel lekker gebakken. Ook de pindasaus is goed gebalanceerd, niet te pittig, niet te mild.

Kortom een goede ervaring en wie bang is veel geld kwijt te zijn komt heeft het mis. Een friet zonder was slechts €1,35 en een friet pindasaus €1,85. Prijzen die sowieso al scherp zijn, maar gezien wat je er hier voor krijgt, echt extreem laag liggen.

Kortom, een hoop snackbars en restaurants in Nederland zouden een voorbeeld kunnen nemen aan 't Spoantje.