Alle recensies van frankv


Swolsch friethuys (Zwolle)

- 15 augustus 2017 08:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Winnaar van de ad friettest stond er buiten bij deze friettent. Reden genoeg om hier dus eens de friet te testen. Het wachten op je friet is altijd vervelend maar bij deze zaak snijden ze de friet pal voor de wachtende bezoekers, blijft leuk om te zien. Enige minpuntje bij het bestellen je kan geen grote portie bestellen zak er is maar 1 formaat. De friet zelf smaakt uitstekend en je hoeft ook niet bang te zijn voor saus aan je handen dankzij het geintegreerde sauscompartiment in de puntzak. Qua ruimte is de zaak niet heel erg groot, het frietsnijden is een leuk detail, qua sfeer vind ik deze zaak vrij gemiddeld. Op basis van smaak terecht een hoge notering, op basis van het totaalplaatje is er nog ruimte voor verbetering

Vlaams Friethuis Almere (Almere-Stad)

- 19 januari 2016 15:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere zelf gemaakte frietjes, deze zaak heeft ook prijzen gewonnen bij de ad friettest en terecht. De grote friet vult wel aardig. Zaak zit bij het station en is vooral gericht op snelle klanten. Jammer dat je bij deze zaak niet even rustig kan zitten om te genieten van de friet.

Big snack de steenbok (Beek)

- 6 november 2015 11:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine onopvallende dorpscafetaria als je er geen erg in hebt rijd je hier zo aan voorbij. De friet was behoorlijk vet en had weinig smaak. Verder was alles vrij standaard. Personeel was vriendelijk maar helaas kan dat niet compenseren voor de kwaliteit van de friet.

Cafetaria Heino (Beek Montferland)

- 21 juni 2015 16:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein frietkot langs de hoofdweg van dit dorp. Je krijgt een goede hoeveelheid smakelijke friet in puntzak. Het is echt een hok dus daar moet je van houden.

Snackbar 't Hoekje (Nijkerk)

- 21 juni 2015 14:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak bevind zich dichtbij het station in een woonwijk. De foto van André van Duin hangt er nog steeds. De muur is volgehangen met productinformatie in A4 formaat. Frietjes worden behoorlijk krokant/bruin gebakken wellicht net iets te lang, daarvoor punt eraf voor kwaliteit. Prijsverschil tussen een normale en grote portie is erg groot. De "decoratie" oogt rommelig maar geeft deze toch wel een bepaalde sfeer.
http://www.cafetariahoekje.nl/

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 1 juni 2015 21:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eindelijk eens de kans gehad om een bezoek te brengen aan deze frituur. Bij binnenkomst stond er al een rij tot aan de deur. Het wachten is geen straf bij Zwerts er hangt een erg prettige gemoedelijke sfeer. Het wachten werd beloond met perfect gebakken friet, ik heb geen enkele zaak gezien waar met zoveel zorg de friet wordt gemaakt. Van de ruim 100 zaken die ik heb bezocht was dit de beste friet die ik gegeten heb. De prijs ligt boven gemiddeld maar daarvoor krijg je wel een portie friet waarvan elk frietje van topkwaliteit is.

Gastronoom (Arnhem)

- 23 november 2014 17:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2014:
Nogmaals een bezoekje gebracht aan deze zaak.
Beste frietje die ik dit jaar heb mogen eten.
Ik vermoed dat er op het moment fabrieksfriet wordt gebruikt. Deze zaak heeft super (pittige) pindasaus, erg lekker (zelfgemaakt?).

Mei 2013:
Eens voor een herkeuring geweest omdat er geen verse friet meer verkocht zou worden. Deze zaak maakt o.a. op facebook nog wel reclame met verse friet maar dit blijkt niet het geval te zijn. Na een tijdje kwamen ze met een zak van de aviko de bak boven de frituur aanvullen. Friet is wel prima gebakken maar niet vers zoals ze beweren.

Update:
Kwam er toch langs dus even in de herkansing om te zien of het er nu klantvriendelijker was. Er waren dit keer 2 andere medewerkers die wel vriendelijk waren.
De kwaliteit van de friet was nog steeds uitmuntend.

De gastronoom heeft een 2e vestiging geopend in Arnhem naast de oriental superstore (hier zat eerst 't Frietuurtje) .
De zaak ziet er modern uit en heeft de nodige zitgelegenheid.
Er hing tevens een artikel aan de muur dat deze zaak een 9 van de consumentengids heeft ontvangen. Dit maakte mij des te meer benieuwd naar de zelf gemaakte friet.
De friet word hier geserveerd op een bord en was van uitmuntende kwaliteit en de prijs viel ook reuze mee. Helaas was het personeel niet erg klantvriendelijk bezig waardoor je de indruk kreeg niet echt welkom te zijn. Gelukkig deed de lekkere friet dit al weer heel snel vergeten.
http://www.degastronoom-arnhem.nl

Snackbar Van Burk (Elst)

- 26 oktober 2014 16:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine, nette zaak in Elst, waar nog steeds een stropdas wordt gedragen. Bij binnenkomst viel mij op dat er geen keuze tussen grote/kleine portie is. Het bakje is niet erg groot maar wordt behoorlijk vol gedaan. De friet was vrij vettig, krokant en was vrij standaard gebakken.

Cafetaria Van Hulzen (Elst)

- 21 juli 2014 21:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk ingerichte zaak met een goed assortiment. Helaas ging er wat mis met mijn bestelling wat uitermate correct werd opgelost. De friet die ik vervolgens kreeg was niet goed gebakken, te licht van kleur iets tekort in het vet gelegen.
http://www.van-hulzen.com

Snack Resto O Retto (Nijkerk)

- 22 juni 2014 19:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is een mix van knapperig, bruine en lichtere friet, de kwaliteit is niet erg consistent de friet blijft op een of andere manier gruwelijk heet. De hoeveelheid is best ok. Het interieur van deze zaak is wat gedateerd en oogt niet erg sfeervol.

Snackbar Litjes ('s-Heerenberg)

- 28 mei 2014 00:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk ingerichte zaak in 's Heerenberg. De bestelling wordt netjes aan het tafeltje gebracht. De hoeveelheid friet is een normale portie. De friet smaakt best ok en is ook nog eens goedkoop. 10+ voor de sfeer!

D' Olde Schole (Laag-Keppel)

- 15 mei 2014 11:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak is niet meer bij de Anytyme formule en dat is een goede keus geweest. De zaak heeft hierdoor een serieuzere uitstraling. Ik kreeg de keus tussen dunne en dikke friet. De grote friet werd vervolgens op een bord geserveerd aan mijn tafeltje en de saus erbij in een bakje. De friet was goed gebakken maar er had wel wat meer zout op gemogen. Goed gedaan door deze zaak een duidelijke verbetering ten opzichte van eerder bezoek.

2012:
De vlaamse friet was geen succes, niet slecht qua kleur maar niet zo krokant en soms zelfs slap en daarnaast 1 euro duurder. De vorm was vreemd en zelfs iets te dik gesneden. Deze zaak ziet er verder ontzettend mooi uit, veel zitgelegenheid, ruim assortiment, leesmap en vriendelijk personeel. Perfecte friettent om te stoppen tijdens een fietstocht (mooie omgeving o.a. een kasteel op korte afstand).
http://www.anytymeoldeschole.nl/

Plaza Hendriks (Elst)

- 31 maart 2014 22:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een kleine frietzaak waar elke m2 goed benut wordt. Je hebt de keus uit verschillende soorten friet. De friet werd netjes gebracht ondanks dat het spitsuur was. De friet smaak goed en was qua prijs en hoeveelheid ok. Deze zaak staat hoog genoteerd in de snackkoerier naar mijn mening terecht. Qua klantvriendelijkheid is deze zaak een voorbeeld voor andere zaken!

Het Vlaamse Friteshuis (Amsterdam)

- 31 maart 2014 21:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak wordt vaak genoemd in het grote frietboek, dus tijd voor een bezoekje. De zaak was erg makkelijk te vinden door de lange rij en de obesitas duiven die geduldig op een frietje zaten te wachten. De friet smaakt uitstekend en was goed krokant de saus is ook prima, echter valt de hoeveelheid en prijs behoorlijk tegen. Mensen met veel honger kunnen deze zaak beter overslaan.

Eethuis Westeraam (Elst)

- 21 februari 2014 22:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak is breed opgezet en verkoopt zowel pizza, döner en friet. De friet wordt aan tafel gebracht en is behoorlijk groot. De friet smaakte goed maar oogde wat vet en iets aan de bleke kant. Deze zaak blinkt qua service uit, nette bediening en het personeel is uitermate vriendelijk een voorbeeld voor andere zaken.

Snack Town (Wehl)

- 14 februari 2014 23:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2014:
Deze zaak is bijna niet veranderd qua interieur en prijs. Dit laatste is erg gunstig alle frietcombi's onder de 2 euro dat zie je praktisch nergens meer. Verschillende malen friet gehaald de kwaliteit is constant altijd goed gebakken. De vriendelijkheid van het personeel compenseert zeker voor het interieur.

2008:
Hopen dat ik nu wel reactie toe kan voegen. Friet was lekker alleen jammer dat ze wel de intentie hebben om veel friet te geven maar de bakjes gewoon te klein zijn. Verder eigenlijk weinig aan te merken zaak is netjes schoon en interieur je moet er van houden ;)

't Witte Huus (Braamt)

- 14 februari 2014 23:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is best goed te eten al lijken er frietkruiden overheen te zitten. De prijs is best goed te noemen en de hoeveelheid normaal. Het assortiment qua snacks is vrij beperkt al compenseren dit weer met verschillende soorten friet o.a. waterfiets en kapsalon. Deze zaak ziet er niet gezellig uit en een praatje kon er ook niet af, toen de friet gebakken was liep de verkoper weg. Toen ik nog wat bij wilde bestellen was dit voor mij dus niet mogelijk.

Friet hutt (Arnhem)

- 9 februari 2014 23:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak heeft vlaamse friet. Het lijkt er op dat dit geen verse friet is. De meeste friet was goed te eten en de saus was lekker. Echter zaten er ook een paar harde half rauwe frietjes bij dat is een flinke tegenvaller.

AnyTyme Overstegen (Doetinchem)

- 2 februari 2014 20:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit naast een benzine station. Als er geen frietbord had gestaan was ik hier voorbij gereden in de veronderstelling dat er een garage in dat pand zou zitten. De friet was goed van kleur en lang genoeg gebakken maar de smaak ontbrak nog al (zout vergeten?) en de satesaus viel ook tegen. Deze mensen waren verder wel erg vriendelijk en er lagen de nodige tijdschriften op elke tafel.

Cafetaria de stunt (Doetinchem)

- 2 februari 2014 19:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak bevind zich midden in een woonwijk. De zaak ziet er bijzonder uit van buiten geen standaard friettent uitstraling. De friet smaakt is prima gebakken helaas wel te zout anders was de kwaliteit goed geweest. De hoeveelheid is prima in orde.

Vlaams friteshuis 'van Gogh' (Amersfoort)

- 2 februari 2014 15:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke verse friet, goed gebakken en lekkere zelf gemaakte pindasaus. De prijs van de friet is best ok helaas is 90 cent voor de zelf gemaakte saus gewoon veel. Wat mij betreft hall of fame waardig. Enige minpuntje is dat er kleine stukjes friet onderin de puntzak bevinden.

Cafetaria Rozengaarde (Doetinchem)

- 29 januari 2014 13:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Frietjes smaken normaal. Je krijgt behoorlijk veel in een klein bakje en het is goedkoop.
De medewerker verstopt zich vrijwel de hele tijd ergens achter de schermen wat dus niet uitnodigt om een kort praatje te maken of nog wat extra's te bestellen, minpuntje daarvoor. Er hangt een kunstwerk van een zak friet aan de muur leuk om te zien.

Cafetaria Reinders Beinum (Doesburg)

- 27 januari 2014 23:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vergelijkbare met de andere tent van Reinders in Doesburg. Friet hier ook prima te eten en ook hier mogen ze het bakje best voller scheppen want de friet smaakte naar meer. Deze zaak ziet er qua interieur niet zo mooi uit, amper zitgelegenheid. De klantvriendelijkheid van de medewerkers compenseert dit ruimschoots.

Cafetaria Reinders (Doesburg)

- 27 januari 2014 23:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was prima gebakken fabrieksfriet en niet al te duur. Het bakje friet had wel meer gevuld mogen worden.

Vlaamse Frites (Luchthaven Schiphol)

- 12 november 2013 13:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Knapperige van buiten en een goede aardappelsmaak van binnen, de friet was wel behoorlijk aan de zoute kant. De friet valt qua prijs mee maar snacks (2.00) en drinken (3.10) zijn gewoon duur. Je krijgt de indruk dat de friet bewust te zout is om de verkoop van flesjes drinken te stimuleren. Inrichting is vrij simpel wel een plusje dat ze een puntzakhouders hebben bij de zitplekken.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 6 september 2013 15:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2013:
Friet was te zout verder prima gebakken. Friet kost hier nog steeds veel maar je krijgt er ook veel voor.

2010:
Ouderwets lekkere friet en erg veel. Helaas is de prijs er ook naar voor zowel de friet als de saus, je ziet hierdoor ook veel toeristen eerst kijken en dan doorlopen. Sfeer is niet echt super al is de prullenbak aka frietzak houder erg vindingrijk en staat frietopia op de frietzakjes :).

Cafetaria de Vlaamse Frietkot (Doetinchem)

- 7 augustus 2013 19:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nieuwe zaak in Doetinchem die verse friet verkoopt. De friet was vers (medewerker zat aardappels te schillen) helaas smaakte de friet niet echt goed. Wat opviel was dat de friet al behoorlijk bruin was na het voorbakken. Het resultaat deels slappe bruine friet met daar tussen wat goede stukken. Bij aankomst zag de friettent er wel leuk uit helaas is het er binnen niet zo gezellig. De frietprijzen van de website kloppen niet meer. http://www.cafetariadevlaamsefrietkot.nl

Cafetaria 't Hoekje (Angerlo)

- 28 april 2013 13:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is de kleinste friettent ooit waar ik friet gegeten heb. Helaas was het niet zo'n succes. Het werktempo ligt niet erg hoog hier en het is vervelend om te zien dat het personeel de friet al gebakken heeft maar eerst nog 5 minuten loopt te treuzelen voordat je je bestelling krijgt. De portie friet die je hier krijgt is vrij behoorlijk al heb je daar niks aan als de friet gewoon niet smaakt. Het zout was vergeten en door het lange wachten was de friet niet erg warm meer (deur stond ook de hele tijd open). Het personeel komt niet erg geïnteresseerd over en je kunt hier niet echt lekker op je gemak zitten.
http://www.hoekjeangerlo.nl

Cafetaria Mondriaan (Duiven)

- 25 april 2013 20:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Veel lekker friet voor weinig geld. Ze werken keihard bij deze zaak, ondanks de drukte binnen no time mijn bestelling ontvangen :). Het interieur oogt erg ongezellig/kaal (wat meer kleur zou wonderen doen). Topzaak als je het interieur even wegdenkt.

Cafetaria De Uithoek (Westervoort)

- 19 april 2013 22:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij binnenkomst was het erg druk en het duurde ook even voordat ik geholpen werd. Klanten krijgen hier een bonnetje met een nummer er op. De friet was vrij standaard en de hoeveelheid viel wat tegen. Voor de kwaliteit ontvangt deze zaak minpunten doordat mijn snack dwars door het bakje heen was gesmolten. De zaak ziet er verder gezellig uit.

Cafetaria Olympia (Westervoort)

- 13 april 2013 22:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij binnenkomst enige tijd moeten wachten tot ik mijn bestelling kon doen. Personeel kwam niet erg geïnteresseerd over. De friet was wel ok en de prijs aan de lage kant.

Cafetaria De Zonnemaat (Zevenaar)

- 24 maart 2013 17:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was best ok en tegen een kleine meerprijs geserveerd op een bord. De zaak ziet er wel mooi uit en het personeel is vriendelijk. Door de drukte zijn de medewerkers het overzicht kwijt en word je niet zo snel geholpen.
Let op: eerste maandag van de maand gesloten (vreemd)

Sneckbar De Methen (Zevenaar)

- 20 maart 2013 21:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet smaakt hier lekker de portie is vrij normaal te noemen en het is erg goedkoop. Het interieur oogt wat kaal en oud, het personeel is wel vriendelijk. Na het lezen van de recensie heb ik het idee dat hier sinds 2004 weinig verandert is. http://www.snackbardemethen.nl/

Plaza Westervoort (Westervoort)

- 13 maart 2013 21:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de nodige keren langs deze zaak gereden te zijn eindelijk de gelegenheid gehad om hier een frietje te eten. De friet was uitstekend gebakken mooi van kleur, krokant en goed van smaak zoals het hoort. De hoeveelheid was normaal te noemen en de prijs was aan de lage kant. Er was maar 1 medewerker die behoorlijk druk was maar desondanks erg vriendelijk was tegen alle bezoekers en zelfs nog de bestelling kwam brengen. De zaak is ruim qua opzet en het nodige leesvoer aanwezig. Minpuntje zijn de 2 verschillende soorten tegels bij het zitgedeelte.

MiniResto Le Promenade (Westervoort)

- 7 maart 2013 20:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was best goed op een paar vreemd gekleurde frietjes na. De hoeveelheid was behoorlijk en de prijs vrij standaard. Deze zaak is vrij klein van opzet je kunt hier niet echt lekker zitten. Na het afleveren van mijn bestelling was de medewerker ineens weg. Erg gezellig doet deze zaak niet echt aan.

Hermans Hoekje (Duiven)

- 1 maart 2013 19:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet voor een lage prijs. De hoeveelheid is vrij standaard. Je kunt hier zeer prettig zitten en het personeel is erg vriendelijk. Jammer dat ze weinig aandacht voor de vieze tafeltjes hadden.
http://www.hermanshoekjeduiven.nl

Kebab City (Arnhem)

- 24 februari 2013 16:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet smaakte goed maar was wel te zout. De portie en prijs was vrij standaard. De zaak is ruim van opzet en ziet er mooi uit.

Snackbar Stegeslag (Zevenaar)

- 15 februari 2013 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze serveren hier friet op een bord. De friet zelf was vrij standaard en bizar goedkoop.
Deze zaak heeft een hoog nostalgisch gehalte. Geen strak ingericht design maar nog een echte ouderwetse inrichting. Je moet er van houden maar ik vind dat het wel wat sfeervols heeft.
http://www.snackbarstegeslag.nl

Snackbar Harry (Duiven)

- 13 februari 2013 21:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet (farm frites) was goed gebakken jammer dat er weinig smaak aan de pittige pindasaus zat. De hoeveelheid is ok. De balie is nog wel Grolsch groen maar er hangt een bordje van een ander biermerk. De zaak is erg ruim maar oogt wel een beetje kaal bij binnenkomst. Het plateservice gedeelte zag er gezelliger uit.

Snackbar De Huut - Schennings (Doetinchem)

- 9 februari 2013 16:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet helaas was het nog al aan de prijs. Grote portie friet die 2 euro meer kost dan normale portie is wel erg uit verhouding. De hoeveelheid was ook niet echt super te noemen. De zaak ziet er schoon uit en je kunt er prettig zitten.

Ziya's Place (Zevenaar)

- 16 januari 2013 17:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze serveren hier friet op een bord. De friet was goed gebakken maar ik had soms het idee dat op de helft van de friet geen zout zat. Prijs die aangegeven staat was niet meer up to date. Deze zaak ziet er verder netjes uit maar niet bijzonder gezellig. Wel fijn dat ze hier de nodige zit plekken hebben.
http://www.ziyasplacezevenaar.nl

Snackbar Paulus (Arnhem)

- 9 januari 2013 14:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was over het algemeen vrij goed. Helaas zaten er een paar rare frietjes tussen waar ik nog steeds niet van begrijp wat ze er mee gedaan hebben. De prijs was erg schappelijk voor de hoeveelheid die je kreeg. Verder vrij standaard zaak.
http://www.paulussnackbar.nl/

Cafetaria De Wehlse Hoek (Wehl)

- 4 januari 2013 10:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inmiddels smaakt de friet best goed, saus nog hetzelfde. De portie was aardig groot. Bij binnenkomst had ik bijna het idee dat deze zaak gesloten was. Niemand te zien en het was erg donker achter de balie. De layout van de zaak is erg rommelig en op het moment dat de bestelling klaar is verdwijnt de medewerker ineens.

2008:
Het was even wachten tot de frietbakker me ging helpen hij vond het blijkbaar belangrijker om met iemand anders te praten dan mij te helpen. Nadat ik me frietje kreeg trok de frietbakker zich terug om ergens achteraf te zitten ook niet bepaald gezellig zo'n compleet lege friettent. De friet opzich was niet heel bijzonder er zat weinig smaak aan zowel de friet als de saus. Het was niet slecht te noemen maar ook niet goed. Verder zag het er niet helemaal schoon uit in een hoek lagen wat uitjes op de grond. Voordeel is hier wel ze hebben een heel ruim snack-assortiment (zowel elite als mora)

Cafetaria De Schnitzel (Arnhem)

- 13 december 2012 14:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toen ik langs deze tent op liep had ik eerst de indruk dat deze gesloten was. Na goed kijken bleek ie toch open te zijn. De friet smaakte niet slecht, de portie vrij normaal en de prijs viel zelfs best mee. Het interieur ziet er wel netjes uit en ze hebben een photo play machine staan. Anno 2012 hangt er nog steeds een sticker van flippo dealer.
Van buiten ziet deze zaak er vrij verpaupert uit duidelijk minpunt.

Cafetaria Binnenweg (Doetinchem)

- 1 december 2012 21:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mobiel friethok van Cafetaria Binnenweg op de Zaterdag markt in Doetinchem. De friet was prima gebakken lekker knapperig en goed van smaak, gewoon lekker. Lekkere puntzak friet eten op de markt het heeft wel wat.

Automatiek Beurskens (Velp)

- 28 november 2012 16:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens mij vooral populair bij scholieren.
Ze hadden helaas geen puntzak wat wel jammer is, had graag door Velp geslenterd met een lekkere puntzak friet. De friet zelf was goed gebakken helaas was deze buiten proportioneel zout. Dat deed de goed gebakken friet teniet. Daarnaast viel mij op dat een normale portie friet niet in een bakje maar op een poffertje schaaltje gaat dus dat is heel mager. Deze tent straalt opzich wel een leuke sfeer uit met het ouderwetse loket, al is de beperkte zitplek wel een minpuntje.

Cafetaria Dolfijn (Arnhem)

- 13 november 2012 21:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze friettent kreeg ik een riante portie friet.
De friet opzich was wel ok en de pindasaus was lekker. De friettent is niet erg groot en niet gelijkvloers toch oogt het wel gezellig/hangt er een gemoedelijke sfeer en is het personeel vriendelijk.

Snackcounters Braam - Eiland (Duiven)

- 28 oktober 2012 22:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent is best wel ok. De friet smaakt goed. Je krijgt hier een middelmatig bakje die dan wel heel hoog vol gestapeld is. Een prettig assortiment voor twijfelaars er is niet veel keuze maar wat je kiest is wel lekker en veel. Het was daarnaast ook nog goedkoop. De indeling van de zaak is niet erg gezellig en wat gedateerd.
http://www.snackcounterbraam-eiland.nl/

Lunchroom Hokie Pokie (Arnhem)

- 2 oktober 2012 16:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Met alle recensies over deze zaak in mijn achterhoofd een bezoekje gebracht. Bij het proeven van de friet was ik blij verrast. De friet is goed te eten en kost ook erg weinig. De hoeveelheid van een zak friet is normaal. De medewerker was erg vriendelijk. Helaas ziet deze zaak er niet echt mooi uit, erg klein (maar 2 stoeltjes) en oogt het een beetje rommelig.

Maikies (Doetinchem)

- 18 september 2012 19:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze snackbar zit aan de rand van het winkelcentrum in Doetinchem. Naast Friet hebben ze ook kip gerechten en iets chinees achtigs. De friet zelf was ok gebakken standaard friet. De hoeveel en prijs waren normaal. Deze friettent heeft een bijzondere indruk op mij gemaakt. De zaak oogde niet erg georganiseerd maar de eigenaresse was erg enthousiast en vriendelijk. van buiten valt deze zaak op door zijn bijzondere kleuren. Naast de kassa stonden een stuk of 15 flessen met Remia saus. Deze zaak heeft ook een snackmuur waar je naast een frikandel ook chicken wings uit de muur kunt halen.

Lunchetaria-Frietrestaurant de Mert (Arnhem)

- 9 september 2012 15:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nieuwe zaak in Arnhem gelegen aan de markt naast de Eusebius kerk. De zaak is erg ruim en een heus frietrestaurant. Ik kreeg de friet op een bord geserveerd. De vermoedelijke eigenaar vertelde mij dat ze het zout er niet op doen maar apart erbij serveren.
De friet smaakte goed en was niet duur.

Naast vlaamse friet kun je hier onder andere ook steppegras bestellen (hele dunne friet). Tevens hebben ze hier grote hamburgers en broodjes.
http://www.frietrestaurant.nl/

Chico's Place (Arnhem)

- 7 september 2012 18:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak ziet er van buiten niet uit als een echte friettent.
De zaak heeft erg veel zitgelegenheid en een terrasje.
De friet word hier geserveerd op een bord tegen een lage prijs.
De friet was goed van smaak en de saus smaakte ook goed.
Het assortiment is hier erg ruim ze hebben o.a. de waterfiets en kapsalon op het menu. Daarnaast hebben ze ook broodjes, Kip en kebab.
http://www.chicosplace.nl/

Ruben Kok (Arnhem)

- 30 augustus 2012 17:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Haphoek is niet meer. Op deze plek zit nu Ruben Kok. Een grote portie gehaald jammer dat ze smalle zakjes gebruiken waardoor een xl nog niet heel groot is. De friet was niet erg krokant en ook niet goed voorgebakken (ik kwam half rauw friet tegen). De medewerker reageerde ook al niet erg vrolijk.

Tijdens het eten had ik al het idee dat de zelfgemaakte saus en friet hetzelfde smaakte als bij de Haphoek. Na een zeer korte speurtocht blijkt het een marketingactie van Emile R. te zijn.

Cafetaria De Bikkerij (Kilder)

- 19 augustus 2012 14:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak ziet er netjes en schoon uit binnen tevens is er buiten ook nog een klein zitgedeelte. Ze hebben een erg ruim snack assortiment (friet waterfiets) en ze verkopen ook broodjes. Je krijgt hier behoorlijk veel friet. Helaas zat er weinig smaak aan de friet (zout vergeten?).

Citysnack (Didam)

- 27 juli 2012 23:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In het verleden zat op dit adres friettent de toekomst. Deze friettent is vrij standaard. Je krijgt een ruime portie die ok smaakt. Van buiten ziet deze friettent er erg klein uit maar desondanks is er toch genoeg zitgelegenheid.

King Shoarma (Didam)

- 24 juli 2012 19:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Perfect gebakken friet gegeten bij deze shoarmatent. Wel wat prijziger als bij de meeste tenten maar dan heb je ook lekkere friet. Het is een kleine maar gezellige zaak. Ze hebben ook een apart zitgedeelte. Het snackassortiment is vrij klein vergeleken met andere tenten.

Snackbar Vondelhoek (Zevenaar)

- 25 maart 2012 16:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Snackbar met een ruim assortiment en de prijzen zijn erg laag. De friet smaakte wel ok. Het personeel is vriendelijk helaas is deze zaak erg klein en is er weinig zitgelegenheid.

Counter Sanders (Didam)

- 16 maart 2012 21:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goed gebakken friet voor een lage prijs.
Personeel is vriendelijk en brengt de friet netjes aan tafel. Zaak ziet er verder netjes uit.

Ton's Eethuis (Doetinchem)

- 6 januari 2012 21:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria is niet zo heel groot en heeft vanaf de parkeerplaats wel wat weg van een soort kiosk. De medewerkers zijn erg vriendelijk en de layout met de potten snoep heeft iets nostalgisch. Er is een ruim assortiment qua snacks ook de keus uit verschillende soorten friet (normaal, belgische en ras). De friet was goed knapperig gebakken en niet onsmakelijk helaas ontzettend heet. De prijs was normaal maar de portie had voor dat bedrag wel wat groter mogen zijn.

Trefpunt Didam (Didam)

- 29 november 2011 19:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent bied de keus uit 2 maten friet (normaal en Franse frietjes). Bij binnenkomst zag ik iemand zitten die een bord met friet aan het eten was. Helaas kreeg ik slechts een bakje (er werd mij niet gevraagd of ik wilde kiezen tussen een bakje of bord). Desondanks was dat voor die prijs nog best een ruime portie. De zaak ziet er erg schoon en netjes uit tevens is er een restaurant gedeelte. Een erg nette zaak waar het niet onaardig friet eten is.

Antalya Mix (Doetinchem)

- 25 november 2011 16:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine turkse zaak die zowel pizza, kebab als friet verkoopt. Bij binnenkomst viel mij op dat alles erg laag geprijst is. Helaas viel mij ook op dat op alle tafeltjes etensresten lagen. De friet was smakelijk maar helaas is mijn beleving toch minder aangezien ik mij stoor aan de vieze tafels. Deze tent is zeker niet slecht gezien de voordelige prijzen maar dan zou het wel wat schoner mogen.

Cafetaria Star (Arnhem)

- 23 november 2011 20:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein zaakje in de wijk klarendal. De dunne friet smaakte goed de prijs was wel vrij hoog. Ze bieden naast gewone friet ook rasfriet aan. Deze zaak ziet er een beetje oud uit en er is niet veel zitruimte desondanks hing er wel een prettige sfeer. Het personeel was vriendelijk en de televisie stond aan. Persoonlijk vind ik de mogelijkheid tot tv kijken wel een pluspunt als je op je friet wacht.

Cafetaria de papegaai (Didam)

- 8 november 2011 17:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine dorpsnackbar in het plaatsje Loil (volgens google Didam). Je krijgt hier je friet op een klein bord geserveerd. De friet is vrij standaard en de prijs is ook normaal. Het leuke aan deze tent is dat er een soort van kleine cafe is. Friet eten aan de bar dat maak je niet vaak mee. Het interieur is verouderd maar toch hangt er een zeer prettige sfeer mede door het vriendelijke personeel.

Smullers (Arnhem)

- 8 november 2011 15:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers heeft een nieuwe vestiging geopend in de nieuwe stationshal in Arnhem. Deze ziet er vele malen gezelliger uit dan de oude locatie. De friet was niet onaardig gebakken, goed van kleur en een beetje knapperig. Helaas zat er niet veel smaak aan. Daarnaast hebben ze hier satesaus van Remia die de smaak niet ten goede komt. Smullers is er duidelijk op vooruit gegaan je hoeft niet meer bang te zijn om ziek te worden na het eten van je friet. Al is er nog wel de nodige ruimte voor verbetering.

Smullers (Arnhem)

- 8 november 2011 13:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze locatie is gesloten (tijdelijke station verdwenen)

Mei 2010
Smullers lijkt hard aan de kwaliteit gewerkt te hebben de friet is onderhand goed te eten mocht dit zo blijven kunnen ze nog wel een kwaliteit puntje erbij krijgen. Dus mocht je honger hebben en op het station staan je hoeft niet meer met een boog om de smullers heen te lopen. Sfeer blijft uiteraard wel prut maar dat zal ook niet anders worden op deze locatie.

Oktober 2009
Na een lange tijd maar weer eens naar de smullers. Een deel van de friet was te zout maar wel goed gebakken en de rest van de friet tekort gebakken dus erg slap. De prijs van de friet valt mee helaas komt de sausprijs er nog apart bij (de prijs kan dus maximaal nog oplopen met 0.80 euro extra).
Wel leuk dat je ook hier een puntzak friet kunt krijgen.Naast alle negatieve dingen was er ook nog iets positiefs te melden.Smullers heeft hard gewerkt aan de lay-out van de zaak naar mijn mening een aanzienlijke verbetering dus daar krijgen ze sfeerpunten voor.

Maart 2008:
Friet was niet onaardig alleen jammer dat ie er al ff lag toen ik bestelde, dus was het al aan de koude kant. Prijs/hoeveelheid verhouding valt opzich nog mee heb ze wel duurder gezien in arnhem. Tja sfeer hangt er absoluut niet maar dat kun je eigenlijk ook niet verwachten van een smullers.

Plaza Didam (Didam)

- 14 oktober 2011 15:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er hangt een poster bij de ingang dat ze in de snackkoerier top 100 staan dus maar eens getest. De kleur groen van het interieur is niet echt mooi en de zaak is vrij klein. De zaak ziet er hierdoor niet echt gezellig uit. Het ruime assortiment en de lage prijzen compenseren dan natuurlijk wel weer aardig.
De friet zelf was eigenlijk vrij standaard maar dan had je wel een behoorlijke portie.

Plaza lucky corner (Duiven)

- 4 oktober 2011 21:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is gelegen naast het station in Duiven. Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast hoe deze toko er uit zag. Mooi interieur en fijne zitplaatsen. Ver uit de beste inrichting van alle friettenten die ik tot op heden bezocht heb. Het enige wat ontbrak was een menu aan de muur, er hingen enkel foto's van een aantal gerechten. De friet was erg lekker en werd opgediend in puntzak die leuk bedrukt was incl. frietzakhouder. Er werd aangegeven dat er op maandag verse friet gemaakt word. Het enige negatieve puntje is misschien de iets hogere prijs maar dan heb je wel echt lekkere friet.

Kiosk Lunchroom Alexsander (Doetinchem)

- 6 juni 2011 21:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Stationskiosk van Station Doetinchem. Van buiten ziet het er uit als een bouwkeet. Van binnen ziet het er wel netjes uit met de nodige zitplaatsen. Het is meer een kiosk die daarnaast ook nog als friettent/broodjeszaak fungeert.
De friet was vrij standaard even als de hoeveelheid en prijs. Meestal is sfeer de mindere factor op de meeste stations deze tent is daar een positieve uitzondering op.

Super Snack (Arnhem)

- 22 april 2011 19:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine friettent vlakbij station Arnhem Velperpoort gelegen. Deze tent is erg klein het lijkt bijna wel een loket. Er is zeer beperkte ruimte om je frietje staand op te eten, vanwege ruimtegebrek geen zitplekken. De friet zelf smaakte wel redelijk en de portie die je krijgt is zeer riant.

Manneken Pis (Utrecht)

- 20 april 2011 13:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op een of andere manier lukt het ze niet meer om zo lekker knapperig te bakken als eerst. Desondanks een lekkere grote zak friet die toch wel aardig goed smaakte. Het aanbod aan sauzen blijft toch wel een extra sterk punt van MP. De zitplekken bij deze MP zijn helaas beperkt in vergelijking met de andere vestigingen. Het is toch wel fijn als je een frietje kan eten terwijl je zit.

Snackbar Kruys (Utrecht)

- 6 april 2011 15:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet werd geleverd met standaardsaus van remia niet erg lekker maar er zijn wel ergere dingen in het leven. De prijs voor een een normale portie was behoorlijk en grote friet begint vanaf 3.50. De friet zelf was niet echt perfect gebakken sommige frietjes waren iets tekort gebakken wat te proeven was.

Plaza De Kolibrie (Arnhem)

- 5 maart 2011 00:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Luxe friettent met ruime zitgelegenheid.
De friettent heeft een erg ruim assortiment, van snacks en snoep tot een biertje.
Het leuke is dat je hier uit verschillende soorten friet kan kiezen (rasfriet en twister)
De grote friet werd geserveerd op een bord en was goed gebakken.

Snackland (Amsterdam)

- 26 juli 2010 22:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit vlak bij manneke pis in de buurt en verkoopt vlaamse frites. De friet was niet vies maar wel erg hard je kon er bijna geen vorkje in prikken, qua kwaliteit is manneke pis duidelijk de betere van de 2 aan het damrak. De prijs viel reuze mee voor zo'n toeristische plek. Sfeer is er niet echt het is een loket en verder is er niet echt wat bij.

Smullers (Leiden)

- 30 juni 2010 21:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In tegenstelling tot de vorige recensies heb ik een positieve ervaring bij deze smullers. Het lijkt er toch op dat ze bij smullers eindelijk flink hun best doen.
De friet smaakte best ok en de prijs viel ook wel mee.
In tegenstelling tot veel andere smullers heeft deze zit plekken waardoor je gezellig het station kan over zien.

Pieters Snacks (Amsterdam)

- 24 mei 2010 22:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze frietkraam trof ik aan op het einde van de Albert Cuyp markt (albert cuypstraat/van woustraat). Toen ik al bij deze kar aan kwam lopen rook ik al de geur van heerlijke frietjes. De frietjes werden verkocht in puntzak die jammer genoeg niet ontzettend groot was. De frietjes die je kreeg waren erg lekker, vers gesneden staat er op de kraam. De sfeer is erg goed door alle gezellige drukte van de markt.

Kebab King (Utrecht)

- 24 mei 2010 21:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van buiten wekt het de indruk dat het een echte kebabzaak is. Met die indruk was ik ook naar binnen gestapt maar tot mijn verrassing hadden ze hier ook friet. De tent ziet er van binnen mooi uit en is er veel zit ruimte en tv aanwezig. De friet was wel ok maar niet bijzonder prijs idem.

Manneken Pis (Utrecht)

- 5 mei 2010 21:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Maar eens naar Utrecht afgereisd om 1 van de 3manneke pis te bezoeken. De zak friet was zoals gewoonlijk ontzettend groot en smaakte prima al was ie onderin de zak een beetje slap aan het worden. De medewerkers waren gezellig alle klanten aan het vermaken. Wel een duidelijk minpunt is dat ze hier behoorlijk veel vragen voor de saus dit kan oplopen tot 0.75 euro extra.

Snackbar Swoopy (Arnhem)

- 2 november 2009 00:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was best lekker alleen was ie een klein beetje te zout anders was de waardering wat hoger geweest. De prijs tja je zit in een winkelstraat dus dan kan je net iets meer vragen. Je krijgt hier friet in zak. Buiten op een bankje een lekker frietje eten heeft toch wel iets. Extra sfeerpunten voor het draaiorgel dat naast deze tent zijn repertoire aan het afdraaien was.

FEBO (Arnhem)

- 27 oktober 2009 18:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein bakje friet voor een normale prijs. De friet had amper kleur maar was wel knapperig, hoe ze dat voor elkaar krijgen geen idee. Het leek wel of de friet in een bak zout gelegen had. Het zout was zo overheersend dat ik de friet zelf niet goed heb kunnen proeven. De zaak ziet er niet gezellig uit maar welke FEBO wel. Wil je weinig friet die niet goed smaakt dan zit je hier goed.

Cafetaria Elite (Zevenaar)

- 26 maart 2009 22:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik liep bij deze turkse friet/shoarma tent binnen en de eigenaar was net shoarma aan het bakken normaal zou dit niet opvallen maar de enorme rookontwikkeling die onstond door het shoarma bakken kon niet onopgemerkt blijven (een goede afzuiginstallatie was geen overbodige luxe geweest). Ik kreeg een behoorlijke portie friet die niet verkeerd smaakte. Cafetaria Elite is een kleine, rommelige gezellige friettent waar je onder het genot van een turkse muziekzender je friet kan eten. Het assortiment was behoorlijk ruim er stond zelfs saucijzenbrood op de menu kaart.

Cafetaria Oomens (Zevenaar)

- 9 maart 2009 17:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet opzich smaakte niet slecht alleen zat er teveel zout op. het bakje friet was niet erg duur helaas zat er ook niet al te veel in. De vrouw die friet aan het bakken was kwam vriendelijk over helaas was dat alleen niet genoeg om de ongezellige kale inrichting van deze friettent te compenseren erg sfeervol zag het er niet uit.

Frietkar (Zevenaar)

- 25 februari 2009 23:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische frietkar voor op een markt vriendelijke personeel, plastic tuinstoelen en een lekker warm bakje friet op een regenachtige dag

Ik heb niet kunnen ontdekken wat de naam van deze frietkar is al staat er wel een reclame sticker friet met op de linkerkant aan de voorzijde van de frietkar.
Elke dinsdag in Doetinchem en elke vrijdag in Zevenaar op de markt te vinden.

Cafetaria-Lunchroom Ben's Burger (Doetinchem)

- 6 februari 2009 16:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben's Burger is naar mijn mening een van de betere cafetaria's in de omgeving van doetinchem. De kwaliteit van de patat is zeer goed te noemen je word vlot geholpen

Update februari 2009:
Ben's burger is nog steeds een goede friettent maar voor deze prijs zijn er in doetinchem andere alternatieven te vinden

Brasserie 't Plein (Zevenaar)

- 31 januari 2009 13:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na hier al paar keer eerder langs op te zijn gekomen ook maar eens naar binnen gegaan. Deze zaak is een kruising tussen een shoarmatent, friettent en een lunchroom.
Ik heb dit keer een normale friet besteld die gebracht werd in een klein bakje die maximaal vol zat. Het smaakte niet onaardig de pindasaus zag er qua kleur een beetje licht uit maar smaakte een stuk beter dan dat die er uit zag. Ik zal binnenkort ook eens de rasfriet testen.

Update:
Vond de rasfriet niet erg lekker. De friet zag er te bruin uit was lekker knapperig maar ondanks dat smaakte het niet echt lekker. Daarnaast waren ze in tegenstelling tot de vorige keer ook wat zuiniger met de hoeveelheid.

Snackbar Twinstar (Arnhem)

- 25 november 2008 17:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de aansluiting van de trein gemist te hebben na enige twijfel hier toch maar eens een keer naar binnen gegaan (kom hier al 3 jaar langs maar nog nooit friet gegeten). De chinees snackbar zoals ze zichzelf noemen ziet er van de buitenkant nog al vervallen uit, van binnen ziet de zaak er stuk netter uit, al oogt het wel allemaal erg saai. De friet veel tegen ik had vooral van de pindasaus wel wat meer verwacht er zat weinig smaak aan. Het is erg grappig dat ze friet met Chinese gerechten combineren.

Happy Corner (Groningen)

- 15 oktober 2008 21:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je vanaf een bepaald punt aan komt lopen lijkt de friettent erg klein maar als je binnenkomt valt dat nog wel mee. Ze serveren friet op een bord waar ik altijd wel vrolijk van word (helaas geen super groot bord). Ik als liefhebber van dunne frietjes heb hier een fijn dun frietje gegeten. De sfeer vind ik vrij neutraal al is het wel leuk dat er poster hangt over de gezonde feiten rond het frituren zo blijkt dat je 7 tot 13% van je adh vitamine c uit een portie friet kan halen.

't Poortershuisje (Groningen)

- 15 oktober 2008 21:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Sluit mij bij de commentaren hier onderaan. Al vind ik de friettent er vrij ongezellig uit zien ze krijgen toch een + puntje voor de roze stoelen :p.

Snackbar Zuderdaip (Groningen)

- 15 oktober 2008 21:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De goedkoopste friettent die we met friettocht tegen zijn gekomen. Als je van dikke frieten houd dan hoef je hier niet te komen je krijgt hier van die standaard dunne frieten. De zaak staat vol met allerlei automaten je kunt lekker ruim zitten en er staat een tv aan.

Lekkel Lekkel Yam Yam To Go (Groningen)

- 15 oktober 2008 21:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aparte friettent hebben buiten een bord staan van farm frites wat je niet vaak ziet de meeste friettenten hebben toch wel Aviko. Helaas werd de nieuwsgierigheid niet beloond met een heerlijke portie friet. Er werd een klein bakje friet voorgeschoteld die een goede kleur had helaas na het nemen van een paar happen bleken er frieten tussen te zitten die wat rauw smaakte.

De Belg Waterloo (Groningen)

- 15 oktober 2008 20:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker frietje uiteraard ook gekozen voor frietkruiden. Erg mooie frietkar er staan ook 2 bankjes bij geschilderd in de landskleuren van belgie. De prijs was wel behoorlijk maar vanwege de behoorlijke hoeveelheid viel dat dus naar verhouding wel mee.

Cafetaria 't Trefpunt (Arnhem)

- 26 september 2008 23:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik had eigenlijk op meer gehoopt dan een bakje friet bij deze tent vanwege de voorgaande recensies, blijkbaar doen ze niet meer aan borden friet waar melding van werd gemaakt bij de voorgaande recensies. De friet was goed te eten, de pindasaus zaten paar kleine brokjes in maar smaakte opzich niet onaardig.

Cafetaria De Gastronoom (Arnhem)

- 26 september 2008 23:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine gezellige friettent midden in de wijk Presikhaaf. Nette zaak met een aantal zelfgemaakte producten, ook hebben ze friet waterfiets en friet kapsalon op het menu staan. De friet was goed te eten en werd in plaats van een bak in een gekleurd schaaltje geserveerd.

Opmerkelijk: je kon bij friet kapsalon kiezen of je shoarma of donor in je kapsalon wilde. Ben wel bekend met doner maar donor ??? het is te hopen dat het om een schrijffout gaat :D

Cafetaria Plattenburg (Arnhem)

- 3 september 2008 15:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdje al niet meer zo'n lekkere friet gegeten :). Gezellige zaak ziet er van buiten beetje dubieus uit maar als je binnen komt ziet het er een stuk beter uit. Altijd relax tvtje aan hier en vriendelijk personeel

edit: de vakantie is weer voorbij dus weer ff naar plattenburg. Zoals gewoonlijk werd ik weer aangesproken: ha vriend, wat mag het zijn ? Zoals kafir zegt de friettent is idd wel vreemd maar in dit geval heeft dat toch wel een bepaalde charme. opmerkelijk is het aangrenzende pand naast deze friettent genaamd sjonnies bar ook noemenswaardig opzich. Ik heb mijn score wat bijgesteld naar beneden aangezien deze friettent wel goed is maar ik ondertussen betere heb bezocht.

tip: haal hier een grote friet prijs ligt dan wel net iets boven de 2 euro maar voor dat geld kun je toch goed eten het is dan wel geen manneke pis qua hoeveelheid maar ben toch zeker niet met honger naar huis gegaan.

Roy's Catering (Winterswijk)

- 23 augustus 2008 18:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent die ik niet nog eens zou gaan bezoeken als ik erg zin heb in een lekker frietje. Sommige frietjes waren nog een beetje aan de rauwe kant en ik kreeg het idee dat ze vergeten waren om er zout op te doen. Je kon alleen maar kiezen uit een kleine of een grote friet wat voor mij een minpunt is. Erg sfeervol is het er ook niet, er is erg weinig zitgelegenheid en in dit geval stonden de deuren open waardoor je hele tijd de auto's voorbij hoorde rijden. Er reed nu toevallig ook een ferrari voorbij maar daar kan ik geen sfeerpunten voor geven.

MerkSnack Plokker (Winterswijk)

- 23 augustus 2008 17:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op een of andere manier was de friet hier in het begin zo heet dat ik toch bijna me mond er aan brandde. De friet smaakte wel ok ik baalde wel erg van de saus die een indruk op mij maakte alsof er teveel water bij was gedaan de saus oogde erg slap/waterig. Plokker is verder wel een gezellige plek om te zitten een beetje een ouderwetse uitstraling en dat bevalt mij absoluut :). Verder is er nog een kleine tv in de zaak aanwezig en ligt er een leesmap dus een ideale plek om even te schuilen voor de regen en een hapje te eten.

Cafetaria Wil-Friet (Gaanderen)

- 23 augustus 2008 17:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet en naar mijn mening ook de beste pindasaus :) verder ook redelijk veel tegen een mooie prijs. Het enige minpunt is toch wel dat wil-friet niet echt op een mooie locatie zit. Gaanderen is al een beetje een achteraf plek en daarnaast zit wil-friet ook niet echt bepaald op een mooie locatie

Lunchroom Heezenpoort (Doetinchem)

- 15 augustus 2008 16:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan het afhalen is niets veranderd moest ook buiten me frietje afhalen, wat op mij toch wel een onvriendelijke indruk maakte. De verkoper kwam wel vriendelijk over al kwam het er niet overtuigend uit (studeren ze hier de zinnetjes in ?). De friet zelf was erg vlot klaar alsof het al even in de bak lag. Dit was niet aan de smaak te merken, de hoeveelheid was ook wel in orde voor die prijs

Mini-Resto 't Spaontje (Wehl)

- 5 augustus 2008 20:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg fijne cafetaria. Uitermate vriendelijke personeel kreeg een uitermate royale portie friet op een bord voor de normale prijs :D.
1e keer dat ik hier geweest ben was de friet redelijk zout deze keer was ie perfect als dit niveau vasthouden kan naar mijn mening het cijfer voor kwaliteit nog wel omhoog
hebben tevens een eigen website:http://www.spaontje.nl/

Edit: Weer eens een keer heerlijk gegeten bij 't spoantje. Er gaat niets boven veel friet die goed smaakt in een goede zaak voor ook nog eens een hele mooie prijs. Erg veel potentie om in de hall of fame terecht te komen.

Cafetaria Timmies (Doetinchem)

- 26 juli 2008 18:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag eens timmies bezocht. Toen ik binnen kwam was het al aardig druk wat toch al wel een goed teken is dat ze hier goede friet bakken. Ze serveren friet op bord wat ook absoluut een pluspunt is. Helaas dreef mijn friet in de saus een beetje saus is lekker maar de friet hoeft er niet in te zwemmen. Verder wel leuke zaak het interieur was niet helemaal mijn ding maar ondanks dat zag het er toch aardig schoon uit. Voor de mensen die graag wat lezen terwijl ze wachten is er ook nog een leesmap en krant aanwezig.

Hebben ook een eigen website en beweren de beste van doetinchem te zijn. Als ze wat rustiger aan doen met de saus over de friet zijn ze wat mijn betreft vrij goed op weg. link van hun site: http://www.timmiescafetaria.nl/

Counter Bos (Doetinchem)

- 15 juli 2008 16:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nu ook maar eens de andere counter bos in doetinchem bezocht. Het kenmerkende aan deze counter bos is dat hij groter en moderner is als die in het centrum. De zaak ziet er erg schoon uit en het is wel fijn dat er veel zit gelegenheden zijn. Ik had het idee dat er hier dunnere friet gebakken werd als bij de andere counter bos maar dit kan ook aan mij gelegen hebben. De friet was ondanks de saus met weinig smaak toch goed te eten.

Counter Bos (Doetinchem)

- 24 juni 2008 15:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag maar weer eens een bezoek gebracht aan doetinchem, ik had voor mijzelf al besloten dat counter bos aan de beurt was. Zoals hieronder gemeld word is er nog steeds keus uit bakje en zakje. Het was wel jammer dat er een paar oude frieten opgebakt werden en het vet er wel behoorlijk donker uit zag, ondanks dat smaakte de friet toch wel goed (het blijft een kunst om dikke frieten goed te bakken). Het personeel oogde goed gehumeurd en erg vriendelijk.
Counter Bos is een erg kleine friettent als het druk is(meer dan 4/5 mensen) heb je grote kans dat je niet kan zitten wat dan wel een minpuntje is. Grappig detail je krijgt je friet in een zwart bakje heb dit nog nergens anders gezien.

Chantal's Counter (Doetinchem)

- 5 mei 2008 16:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
redelijke friet zaten wel wat slappe tussen maar de riante portie compenseerde dat wel weer enigzins. Ik vond de prijzen wel wat hoog 3 euro voor een grote portie. Zoals hieronder genoemd staat hebben ze nog steeds 6 varianten (3 zakjes en 3 bakjes). Cafetaria eigenaren zouden hier eens moeten komen kijken hoe je een vitrine netjes inricht. Zaak zag er verder prima uit op de vieze vlekken op de tafels na.

Manneken Pis (Utrecht)

- 17 april 2008 14:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog nooit zo'n fijne vlaamse friet gegeten (ben zelf wel meer fan van dunne friet). Schrok toch wel even van de prijzen weet niet of deze in het verleden lager waren maar ik vond ze toch wel aan de hoge kant. Had een urbanus en die vulde wel aardig :). De aanwezigheid van een terrasje met dit lekkere weer was erg fijn alleen jammer dat niet alle tafels/stoelen schoon waren omdat er duiven poep op zat.

Haphoek (Arnhem)

- 11 april 2008 13:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zakje friet heeft altijd wel iets nostalgisch al is het niet echt praktisch.De friet op zich was niet verkeerd maar helaas zat er ontzettende laag zout op. Grappige was wel dat er een aantal zakken aardappels lagen. Het leek er op dat ze friet zelf snijden wat dan wel weer een pluspunt alleen jammer dat het dan zo zout is. Idee: goed uitvoering: slecht. Prijs is trouwens prima in orde goedkope frikandellen/kroketten zelfs 2 voor 1 euro

't Frietuurtje (Arnhem)

- 27 februari 2008 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig friet tent. Deze mensen hebben hart voor de zaak super vriendelijk en goede service ze doen er alles aan om het je daar naar de zin te maken hier zouden veel friet tenten een voorbeeld aan kunnen nemen.
Friet is goed te eten prijs is redelijk normaal voor Arnhemse doen.

Automatiek Apollo (Arnhem)

- 20 februari 2008 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn oog viel buiten meteen op het bord 2 kroketten/frikandellen voor 1 euro. Jammer genoeg hanteren ze verder erg hoge prijzen. De friet op zich smaakte goed.

Snackbar De Viersprong (Doetinchem)

- 6 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze cafetaria heeft lekkere patat en het grote voordeel is dat ze boven het bedrag (ik dacht 15 euro) het gratis bezorgde over de sfeer kan ik niet oordelen omdat ik er nooit binnen geweest ben (ik geef hiervoor daarom maar dezelfde beoordeling als de andere)

Gasseling Snack Plus (Doetinchem)

- 6 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria heeft een zeer gunstige ligging je kunt zo vanaf het terras de cafetaria binnen lopen.
De kreukelfriet smaakt zeer goed alleen jammer dat het lijkt alsof je zo weinig krijgt omdat ze het op een bord serveren

Lunchroom Ben Melgers (Doetinchem)

- 6 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben melgers is een leuke tent maar helaas betaal je voor die prijs ook aardig wat ook kan het zijn dat als je vroeg op de ochtend een patatje wil eten dat je dan niet daar terecht kunt (ze bakken meestal niet voor bepaalde tijd)