Provincies | Gelderland | Arnhem | Haphoek

Haphoek

Roggestraat 31
6811BB Arnhem (centrum)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Rogert

- 6 november 2016 12:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
edit nov 2016: Sinds de haphoek weer terug in oude handen is, is de kwaliteit echt met grote sprongen vooruit gegaan. De friet is nu echt bijzonder smakelijk, goed gebakken, vriendelijk personeel ook. De friet wordt voor je neus gesneden. Inderdaad wat patatgruis onderin de zak maar dat vind ik juist wel lekker. Ik zou zeggen: Ga zo door


Kerux

- 6 augustus 2016 19:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tien jaar sinds mijn vorige recensie is er wel iets veranderd. De friet is ondertussen vers en biologisch, dus pluspunten daarvoor. Ze snijden de friet redelijk dun, wat niet heel erg is, maar omdat er veel kleine stukjes in zitten zijn die of wat te hard gebakken of de grotere frietjes net niet lang genoeg. Het was niet dramatisch hoor, en zeker goed te eten. De huisgemaakte mayonaise was ook prima, maar niet heel opvallend verder. De bediening is vriendelijk, maar je staat wel buiten op een drukke winkelstraat.

[26-02-2006] Tsja er is al veel over gezegd, maar het punt goedkoop begrijp ik niet als je €2,10 voor een frietje pinda betaalt. De friet is acceptabel en met de goede pindasaus krijgen ze zelfs wel een plusje. Sfeer staat niet echt hoog in het vaandel alhoewel de bediening wel ok was.

MarcR

- 8 februari 2014 20:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Haphoek is voor mij nostalgie: als kind een middagje naar de stad betekende een frietje bij (toen) "Haphoek Ratelband." Terug naar vandaag de dag.

Volgens de gevel verkoopt men "eerlijke" friet "dagelijks vers gesneden." En stiekem... leek het er inderdaad op.

De prijs verrastte het meest: ondanks de strategische locatie kost de kleinste puntzak slechts 1,30 voor precies de gewenste hoeveelheid.

Sfeer: niet van toepassing. Je staat op een winderig bedompt zijstraatje van een drukke winkelstraat pal naast een drukbezochte automatiek.

frankv

- 11 april 2008 13:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zakje friet heeft altijd wel iets nostalgisch al is het niet echt praktisch.De friet op zich was niet verkeerd maar helaas zat er ontzettende laag zout op. Grappige was wel dat er een aantal zakken aardappels lagen. Het leek er op dat ze friet zelf snijden wat dan wel weer een pluspunt alleen jammer dat het dan zo zout is. Idee: goed uitvoering: slecht. Prijs is trouwens prima in orde goedkope frikandellen/kroketten zelfs 2 voor 1 euro

piet_friet

- 7 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kwaliteit was vroeger uitmuntent (evenals de prijs), inmiddels is het verval met de jaren ingezet onder meer door het aannemen ongekwalificeert en zwaaaar onderbetaald persooneel (minimumloon en met je 15e oprotten) en andere leverancier.. jammer. nog steeds betaalbaar, dat wel.

AliveandKicking

- 29 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

outis

- 3 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vind 1,60 voor een frietje met niet om over naar huis te schrijven. 2,10 voor een frietje pinda al helemaal niet (!)

De friet is wel goed eetbaar, dat moet gezegd. Helaas niet veel zitgelegenheid (mensen die om de hoek op de stoep gaan zitten enzo).

soupytwist

- 3 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mmm, lekkere friet in puntzak, valt nog wel het één en ander aan te verbeteren maar absoluut goed te eten.

Eerbeek2001

- 14 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Meer om de automatiek, de goedkoopheid en daardoor het gemak, scoort die daarin wel. Goedkoop is die wel. Alleen assortiment zeer niet erg uitgebreid. Maar zoals gezegd een frietje, Een bami blok, kroket of frikandel. Is het wel wat.

Feam73

- 4 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kom niet vaak bij deze tent, maar vond de friet er meestal wel aardig. Soms wel veel zout, maar met wat meer frietsaus compenseer ik dat weer ;-) Het personeel vind ik wel iets minder en ik vraag me af of er wel hygienisch wordt gewerkt...

Pluspunt!, ze hebben goedkope snacks, maar verwacht er dan ook niet te veel van.

Richard

- 2 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dat met die geitjes valt wel mee hoor. Puntzak is inderdaad goed. Verder is het niet echt wat.

ExploWare

- 24 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon een hoekje, maar wel echt goedkoop
lekkere speciale saus: Smulsaus, zelfgemaakt sausje met iets van uitjes ofzo (lijkt beetje op joppiesaus, maar is weldegelijk anders)

Renske

- 29 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friet smaakte naar geitjes... BAH
Het was verder ook niet echt een friettent, maar een soort Jojo's-achtige instelling waar "friet" verstrekt wordt... Ook erg vies, omdat het winkelend publiek niet de moeite neemt hun arm uit te strekken naar de prullenbak om hun puntzakken hierin te deponeren... Niet echt Tsjakka.... :S

Kafir

- 29 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Puntzakken! En daarmee is het enige positieve punt ook wel gemaakt, vieze grond, geen plaats om rustig te zitten, te zoute friet, vervelende mensen, te duur, enz.. Het is een soort Sm*llers, maar dan met puntzakken.