Friture Martin Zwerts

Boschdijk 436
5622PC Eindhoven (groenewoud)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 12:00 - 20.30
Donderdag : 12:00 - 20.30
Vrijdag : 12:00 - 20.30
Zaterdag : 12:00 - 20.30
Zondag : 13:00 - 20.30


Alle recensies over Friture Martin Zwerts:

WTULTC

- 19 april 2015 10:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
18-4-20115: Na inmiddels al meerdere keren deze zaak bezocht te hebben was het toen ik met mijn vriendin binnen kwam niet zo druk en hebben we kunnen kletsen met Annelies. In dat gesprek werd nogmaals bevestigd wat wij al wisten gezien de vele bezoekjes in het verleden dat deze eigenaren echt hart voor hun zaak hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor hebben ze inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die ook van ver komen voor een heerlijk frietje. Er waren zelfs internationale klanten (oa een Duitser) aanwezig die speciaal bij Zwerts een frietje kwamen eten. We hebben wederom genoten van de heerlijke friet en de gemoedelijke sfeer en de dag werd helemaal mooi afgesloten met het kampioenschap van PSV! Leuk je wat langer gesproken te hebben Annelies.

Eerder...
Eindelijk heb ik dan deze zaak bezocht. Van de bijna 100 zaken die ik heb beoordeeld is dit een van de beste qua kwaliteit. Wat een genot om het hele proces te kunnen zien hoe friet gebakken dient te worden. Annelies snijdt de frieten en bakt ze voor. Daarna worden ze heerlijk afgebakken door Martin, die de verkeerd (te hard) gebakken stukjes friet eruit haalt. Samen met volgens mij veel vaste klanten die wachten helemaal niet erg vinden zorgt dit voor een gezellig sfeer.
De kwaliteit van de friet was het wachten (vrij lange rij voor een friettent) meer dan waard. Verse friet zoals friet hoort te zijn, je mag zelf bepalen hoeveel zout je erover heen wilt.
Daarnaast is de prijs en hoeveelheid is ook wel goed te noemen, want ik zat redelijk vol. Friet die je mee neemt wordt ook in een puntzak gedaan en dan ingepakt net zoals bij een viskraam maar dan in neutraal papier ipv krantenpapier.
Leuk om te vermelden is dat de award van 2009 een mooi plekje heeft gekregen in de zaak.