Provincies | Gelderland | Arnhem | Super Snack

Super Snack

Steenstraat 100
6828CP Arnhem (spijkerkwartier)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer
Ma-Do 11:00-01:00
Vr-Za 11:00-02:00
Zo 12:00-01:00

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

JuicyLucy

- 26 juli 2013 17:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke tent met automatiek aan een drukke straat met terras. Vriendelijk personeel. Alleen wat een grote bak met friet! Een kleine friet gaat bij de meeste zaken voor groot over de toonbank... Een grote friet kan je met 3 man eten... Ik heb gekozen voor de Chili Cheese Fries, specialiteit van het huis. Frietjes met cheddarkaas, mexicaanse gehaktsaus, jalapenopepertjes en een sourcreamsaus. Een lekker alternatief voor de kapsalon. Ze hebben ook lekkere hamburgers uit eigen keuken. Ik nam de Double Classic en mijn vriend een monsterlijke sandwich: de Philly Cheessteak... Ook keuze uit aparte sauzen zoals de hawaisaus en de american fritessaus.

frankv

- 22 april 2011 19:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine friettent vlakbij station Arnhem Velperpoort gelegen. Deze tent is erg klein het lijkt bijna wel een loket. Er is zeer beperkte ruimte om je frietje staand op te eten, vanwege ruimtegebrek geen zitplekken. De friet zelf smaakte wel redelijk en de portie die je krijgt is zeer riant.

Rogert

- 28 juni 2009 12:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze tent bezoek ik alleen maar als ik honger heb na een lange avond bier drinken, en alle andere eettenten in de buurt dicht zijn. Het is het niet waard om voor deze zaak om te rijden. Volgens mij gebruiken ze oud vet, tenminste toen ik er was midden in de nacht, de friet was te lang/te heet gebakken. Je krijgt wel grote hoeveelheden.

Vuurlente

- 3 januari 2009 13:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De satesaus was ietwat zoet, en de friet ietwat aan de vette kant, maar verder wel lekker.
Verder was het jammer dat er geen zitgelegenheid was.

Kerux

- 3 januari 2009 13:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig bijzondere tent, redelijk duur en ik was ook niet zo te spreken over de kwaliteit, iets te lang gebakken wat mij betreft.

piet_friet

- 7 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ranzige witte friet in ongezellige zaak. dit is geen eenmalige waarneming. er is enkele malen geproeft.

WTULTC

- 11 april 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is goed doorbakken en smaakt goed. De pindasaus smaakt zeker goed. Je krijgt een relatief groot bakje (zie soupytwist), maar er zit geen kop friet. Helaas kun je er niet zitten. Wel kun je er droog staan en je friet al leunend/staand aan een bar op eten. De friet is toch wel aan de prijzige kant.

soupytwist

- 11 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wauw, prima gebakken friet, in een A-14, die enigszins aan de prijs is maar wat een bak! Én goed gebakken ook nog...de sfeer is er overigens zo slecht dat ik dacht dat ze gesloten waren.

paul

- 20 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
als je je friet (een kleine friet) in een bakje neemt dan erg duur, gezinszakken doe ik maar niet aan. maar wel veel friet, een portie zoals normaal een grote friet is, bij bestelling van een kleine friet. tenminste, dat kreeg ik. de sfeer is so-so.

Feam73

- 4 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent heeft de lekkerste goulashkroket die ik ken! Friet heb ik er nog niet gegeten, maar daar komt snel verandering in!

sanverm

- 30 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De hoeveelheid wisselt, de kwaliteit is altijd zeer goed. Genoeg zout en altijd gloeiend heet. 2,35 euro voor een kleine gezinszak (3 to 4 mensen). Jammer van de regelmatige inloop van Duitse, Engelse en Nederlandse sex toeristen. Ook de kale en steriele inrichting kan beter.