Provincies | Gelderland | Arnhem | Snackbar Twinstar

Snackbar Twinstar

Sonsbeeksingel 160
6822BM Arnhem (klarendal)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

frankv

- 25 november 2008 17:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de aansluiting van de trein gemist te hebben na enige twijfel hier toch maar eens een keer naar binnen gegaan (kom hier al 3 jaar langs maar nog nooit friet gegeten). De chinees snackbar zoals ze zichzelf noemen ziet er van de buitenkant nog al vervallen uit, van binnen ziet de zaak er stuk netter uit, al oogt het wel allemaal erg saai. De friet veel tegen ik had vooral van de pindasaus wel wat meer verwacht er zat weinig smaak aan. Het is erg grappig dat ze friet met Chinese gerechten combineren.

Kafir

- 5 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toen ik binnenkwam stond er niemand in de zaak en na enkele minuten doelloos te hebben staan wachten besloot ik maar even op de counter te kloppen zodat ik eindelijk eens friet kon bestellen.
De friet was van het typische compacte soort dat niet wil afkoelen waardoor je je tengels zelfs nog kan branden aan de laatste paar frietjes, ook was ze te rijkelijk met zout overgoten om nog echt okee te zijn.
Overigens had ik naar aanleiding van de vorige recensies speciaal een friet speciaal besteld, maar van echte mayonaise was duidelijk geen sprake.
Van sfeer is met afbladderende muren en het in eerste instantie ontbreken van bediening geen sprake, de vriendelijkheid van het personeel en verdekt opgestelde Chinese prullaria redden het nog enigszins.

outis

- 25 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Fijne tent. Veel friet, dat is waar, maar de friet babi pangang beviel me minder dan ik hoopte. Voornamelijk omdat de saus zoeter was dan dat hij pittig was.

soupytwist

- 25 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima friet met *mayonaise* bij de friet speciaal, en zelfgesneden uitjes, en ook nog eens een typisch maar niet onprettig smakende currysaus. Prima grote porties, krokante frites, dus op de kwaliteit absoluut niets aan te merken. Van buiten ziet de tent er nogal twijfelachtig uit, van binnen ook wel, hoewel groter dan verwacht, maar voor sfeer vallen weinig punten te vergeven. De bediening groet overigens wel netjes bij aankomst en vertek.