Provincies | Gelderland | Arnhem | Smullers

Smullers

Station -
6811KG Arnhem (centrum)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kerux

- 11 augustus 2013 22:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja het is de smullers, dunne niet al te knapperige friet, maar het is eetbaar.

frankv

- 8 november 2011 13:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze locatie is gesloten (tijdelijke station verdwenen)

Mei 2010
Smullers lijkt hard aan de kwaliteit gewerkt te hebben de friet is onderhand goed te eten mocht dit zo blijven kunnen ze nog wel een kwaliteit puntje erbij krijgen. Dus mocht je honger hebben en op het station staan je hoeft niet meer met een boog om de smullers heen te lopen. Sfeer blijft uiteraard wel prut maar dat zal ook niet anders worden op deze locatie.

Oktober 2009
Na een lange tijd maar weer eens naar de smullers. Een deel van de friet was te zout maar wel goed gebakken en de rest van de friet tekort gebakken dus erg slap. De prijs van de friet valt mee helaas komt de sausprijs er nog apart bij (de prijs kan dus maximaal nog oplopen met 0.80 euro extra).
Wel leuk dat je ook hier een puntzak friet kunt krijgen.Naast alle negatieve dingen was er ook nog iets positiefs te melden.Smullers heeft hard gewerkt aan de lay-out van de zaak naar mijn mening een aanzienlijke verbetering dus daar krijgen ze sfeerpunten voor.

Maart 2008:
Friet was niet onaardig alleen jammer dat ie er al ff lag toen ik bestelde, dus was het al aan de koude kant. Prijs/hoeveelheid verhouding valt opzich nog mee heb ze wel duurder gezien in arnhem. Tja sfeer hangt er absoluut niet maar dat kun je eigenlijk ook niet verwachten van een smullers.

Vuurlente

- 29 november 2008 23:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was best te eten, wel een beetje bleek en een beetje frituurvet-smaak, maar wel ok. Ik ben zelf echter niet zo'n fan van Remia-sat├ęsaus. Het was ook wel grappig te zien dat ze een timer gebruikten bij het frituren. Personeel was niet heel erg attent en de portie vond ik wat aan de kleine kant. Maar misschien is dat op een station niet zo'n slecht idee, want veel mensen pakken daar toch een frietje als snack tussendoor.

paul

- 17 september 2008 19:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
tjah.

piet_friet

- 7 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smuller he, dan weet je het wel...
(wel nog een tandje beter dan de febo keten)

gekopfriet

- 12 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
nog nooit een smullers gezien die lekkere fiet kon bakken zum kotzen

SnackbarDj

- 3 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een bagger tent is dat, een keer geweest... kom gegarandeerd nooit meer terug...

Fredt-kroket

- 26 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
smullers verbeter je producten of rot op met je zaken uit NEDERLAND! echt schaden voor de cafetaria branche. (horeca). Jonge jonge jonge...

soupytwist

- 24 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prijs is natuurlijk relatief op een gelegenheid op het station, dus daar zal ik niet over klagen, maar als je dan eigenlijk ongebakken friet krijgt, en na daarover een opmerking te hebben geplaatst alleen maar een stomme blik terugkrijgt, is het erg lastig om verder nog goede punten te kunnen aanmerken op deze friettent(als je het dat eigenlijk al kunt noemen) die duidelijk alleen bedoeld is voor de hongerige NS-reiziger die met minder genoegen zal nemen. In ieder geval zit er vrij veel in het bakje.

WTULTC

- 10 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was dat ik honger had voor het optreden van Coldplay, maar lekker is anders... Veelste zout.

Kafir

- 7 maart 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was erg zout, en er zaten een paar koude frieten bij, maar dat mag de pret niet drukken, zo vies was het namelijk helemaal niet, de frieten waren namelijk wel erg lekker krokant.

Renske

- 9 februari 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was dat ik honger had....