Provincies | Gelderland | Arnhem | Plaza De Kolibrie

Plaza De Kolibrie

Honigkamp 76
6826PR Arnhem (presikhaaf)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

frankv

- 5 maart 2011 00:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Luxe friettent met ruime zitgelegenheid.
De friettent heeft een erg ruim assortiment, van snacks en snoep tot een biertje.
Het leuke is dat je hier uit verschillende soorten friet kan kiezen (rasfriet en twister)
De grote friet werd geserveerd op een bord en was goed gebakken.

Rogert

- 23 oktober 2009 21:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kolibrie is een ruime en nette tent met een groot assortiment. Ik had een grote friet met besteld om mee te nemen want vanwege drukte en mooi weer gingen we de bestelling in het park opeten. Het ging helaas mis bij de opdiening van de friet. Eerst werd er een klein laagje friet in het bakje gedaan waar vervolgens de mayo op ging. Tenslotte ging de rest van de friet daar bovenop. Deze manier van opdienen komt de smaak van de friet niet ten goede want het resultaat heeft niks meer met patat te maken. Wat er in het bakje lag was een witte lauwe brij die je met een rietje kon opzuigen. Omdat ze ook vergeten waren er een vorkje bij te doen leek het allemaal meer op pap eten met je vingers. Al met al was het vrij waardeloos.

edit: ben er de laatste tijd nog een paar keer geweest en het was nou wel goed. kwaliteit vd friet is goed, ruim assortiment, niks te klagen daar.

hartger

- 23 februari 2009 18:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
een geweldige plaza!!!!!
bijzonder goed-vakkundig-aardig personeel

piet_friet

- 7 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Uiterst fatsoenlijke en grote zaak. degelijke friet en ruime keuzemogelijkheden. vernieuwd met plasma schermen aan de muur

WTULTC

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer is goed. Ik werd meteen bij binnenkomst begroet. Het stel (denk ik) dat de friettent runt praat veel met de (vaste, kennen ze van naam) klanten. Er is een zeer groot assortiment aanwezig. Mijn rasfriet speciaal werd op een bord geserveerd met bestek. De rasfriet zelf was knapperig maar wel wat aan de zoute kant. Toch smaakte ze heerlijk. Leuke actie: op woensdag tussen 14.00 - 17.00 u is een puntzak friet 1 euro.

soupytwist

- 12 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet op een bord! Tien punten voor sfeer, in elk geval, en de friet en saus is inderdaad erg lekker, jammer alleen dat het er gewoon erg duur is. Oh ja, en Kolibri spel je dus zo. Ik moet telkens aan een vliegende kaas denken.

outis

- 16 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toffe mensen (de eigenaar zit al 20 jaar in het vak) die er alles aan doen het je naar de zin te maken. Bestel een grote friet pinda en verwacht dan een ruim bord met warme pindasaus waar de stukjes rode peper nog herkenbaar zijn (yay!). Verder een ruime, schone zaak in Plaza-stijl (lees: rustig groen) met genoeg tafeltjes en stoeltjes, schep- en softijs, boerenkool en zuurkool en zelfs een tap!

teleiotes

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer vrolijke types als bediening. En een heel uitgebreid menu. De friet was echter niet iets te weinig.

Kerux

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een erg luxe ingerichte tent, die zich dan ook plaza noemt ipv cafetaria. Het interieur ziet er goed uit maar wel een tikje steriel qua sfeer. Helaas betaal je ook voor de luxe en is de friet niet meer dan gemiddeld.