Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria 't Trefpunt

Cafetaria 't Trefpunt

Klarendalseweg 143
6822GG Arnhem (klarendal)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Rogert

- 4 augustus 2009 16:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
friet is ok maar niet bijzonder, gewoon weer het overbekende recept (fabriekspatat). Volgens een bordje achter de counter hebben ze ook zelfgemaakte friet. De volgende keer die maar proberen. Vriendelijke man achter de counter.

toevoeging 3-8-2009: Ben er weer eens geweest om er een ijsje te halen. Het viel me op dat de counter en de tafeltjes vies en plakkerig waren. En de vloer eigenlijk ook. Er was nu iemand achter de counter die ik daar niet eerder had gezien, wellicht is de zaak in andere handen gekomen.

Kafir

- 27 september 2008 12:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vroeger kreeg je schijnbaar je friet op een bord. Tegenwoordig gewoon in een plastic bakje. De prijzen leken laag, maar volgens mij betaalde ik iets meer dan op de prijslijst stond. Weinig opmerkelijks aan verder.

Vuurlente

- 27 september 2008 11:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet echt een opvallende tent. De vorm van de zaak is ietwat onhandig...

Kerux

- 27 september 2008 11:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[26-08-2005]Een bord vol met friet, ziet er altijd leuk uit. Helaas was deze dan weer niet zo heel lekker, wat net ietse jammer is. Verder is zowel de tent zelf als de omgeving niet heel inspirerend.

[Edit] Nu nog een keer geweest en de friet smaakte me duidelijk beter, alleen kregen we dit keer geen bord maar een bakje. De kleine friet was een A7+1 wat niet heel veel is, de grote friet was redelijk, maar niet uitzonderlijk groot. Nu dus vrij gemiddelde scores.

frankv

- 26 september 2008 23:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik had eigenlijk op meer gehoopt dan een bakje friet bij deze tent vanwege de voorgaande recensies, blijkbaar doen ze niet meer aan borden friet waar melding van werd gemaakt bij de voorgaande recensies. De friet was goed te eten, de pindasaus zaten paar kleine brokjes in maar smaakte opzich niet onaardig.

soupytwist

- 3 maart 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wauw. Wat een enorm bord friet voor 1,50, en ook nog lekkere friet, en lekkere pindasaus. Dat verwachtte ik niet, maar wel erg blij mee! Het is nog meer dan je vaak als grote friet krijgt, en dan hebben ze ook nog grote porties...

EDIT:
Ben er nu al weer zo'n twee keer extra geweest, en het blijft goede sfeer, vriendelijke bediening, het wordt je aan tafel gebracht, er wordt gevraagd of we saus bij de snacks willen, en altijd goede kwaliteit.

outis

- 24 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toch wel één van de beste friettenten die ik ooit ben tegengekomen. Goudgele, knapperige friet, en een portie waar Messina een puntje aan kan zuigen.. maar dan voor een euro minder! De kleine friet pindasaus bestond uit een bord met een (helaas niet pittige, maar wel erg smakelijke) plens pindasaus met daaroverheen een berg friet die een grote friet had kunnen zijn. En dat voor één euro vijftig!

teleiotes

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er was een kast vol met (trofee) bekers van het een en ander. En het gebruik van borden is altijd leuk.