Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria Plattenburg

Cafetaria Plattenburg

Schaapsdrift 96
6824GT Arnhem (plattenburg)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

frankv

- 3 september 2008 15:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdje al niet meer zo'n lekkere friet gegeten :). Gezellige zaak ziet er van buiten beetje dubieus uit maar als je binnen komt ziet het er een stuk beter uit. Altijd relax tvtje aan hier en vriendelijk personeel

edit: de vakantie is weer voorbij dus weer ff naar plattenburg. Zoals gewoonlijk werd ik weer aangesproken: ha vriend, wat mag het zijn ? Zoals kafir zegt de friettent is idd wel vreemd maar in dit geval heeft dat toch wel een bepaalde charme. opmerkelijk is het aangrenzende pand naast deze friettent genaamd sjonnies bar ook noemenswaardig opzich. Ik heb mijn score wat bijgesteld naar beneden aangezien deze friettent wel goed is maar ik ondertussen betere heb bezocht.

tip: haal hier een grote friet prijs ligt dan wel net iets boven de 2 euro maar voor dat geld kun je toch goed eten het is dan wel geen manneke pis qua hoeveelheid maar ben toch zeker niet met honger naar huis gegaan.

Kafir

- 2 september 2008 22:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beetje vreemde friettent, eigenaar is aan het stofzuigen en verontschuldigt zich daar ook voor. Friet was van het dunne soort en smaakte vrij gemiddeld. Ook de portie was vrij gemiddeld, wel fijn goedkoop. Voor, tijdens en na het eten van de friet kan je genieten van de Turkse televisie of een tijdschrift uit 2007. :-)

WTULTC

- 6 mei 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede zaak waar een tv aan staat. Best wel goedkoop.

Richard

- 22 november 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke goedkope tent met lekker spul.