Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria Ho-Me

Cafetaria Ho-Me

Koningstraat 22
6811DG Arnhem (centrum)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Vuurlente

- 22 mei 2009 15:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was wel heel erg zout en te kort gebakken (bijna rauw), slap en soms een beetje zompig.
Je kreeg het op een matig gevuld bord (voor maar 1,45).
De satesaus was erg waterig, maar wel heel goedkoop.
Deze tent had overigens nog best veel aanbod in friet voor een -mainly- chinees. Dus wel terecht dat deze tent ook als friettent in de database staat.
Ik vond de sfeer echter niet geweldig, maar misschien is dat persoonlijk: chineeslucht doet het gewoon niet zo goed voor mijn zin in friet, misschien.
Ik denk dat het maar goed is dat frietopia binnenkort de oudheid van recensies wel mee gaat nemen in de betrouwbaarheid, want deze tent is zeker niet Hall-of Fame waardig (meer)!

Kerux

- 22 mei 2009 09:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is in hoofdzaak een Chinees, die ook friet verkoopt en wel tegen een schappelijk prijsje. Je krijgt de friet op een bord en de hoeveelheid is zeker voor de prijs best ok. Het nadeel: de friet was erg slecht gebakken, op het randje van niet gaar, te vet en te zout. Geen aanrader als je op zoek bent naar goede friet dus.

youri

- 21 april 2009 12:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ja inderdaad meer chinees. het gaat hier over friettenten en cafetaria.s. friet matig, sfeer matig kortom schoenmaker blijf bij je leest.

Kafir

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hoewel eigenlijk meer een Chinees is het ook een hele goede friettent en daarmee een goed alternatief voor de doorgaans matige tenten in het centrum van de stad. Mooi gebakken frietjes ook.

soupytwist

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk meer een Chinees restaurant dan een friettent, zoals de naam al doet vermoeden. De Chinese muziek uit de luidsprekers en de plastic plantjes zorgen voor sfeer. Er is een ruim zitgedeelte met houten tafels. De friet wordt op een bord geserveerd, met vrij dunne maar wel lekkere pindasaus waarin duidelijk stukjes rode peper te herkennen zijn. De friet zelf is ook prima te eten en vrij goedkoop geprijsd.