Alle recensies van youri


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 16 maart 2017 14:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds de lekkerste friet heerlijke Belgische mayonaise waar ambacht voorop staat .

Pieperz (Veghel)

- 26 april 2016 22:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
maar eens naar veghel gereden om de op en na beste en de beste friet van zuid nederland te proeven volgens de AD friettest.bij aankomst kwam me al een penetrante vetlucht tegemoet.eerst een rondje door de hal gemaakt waar overigens niets te doen was. dan maar een frietje bestellen en twee chaudfontain a 2,50 per stuk?de friet kwam zag het en vroeg mezelf af moet ik dit opeten donker bruin dikke schil,toch geproefd nou ronduit smerig geen aardappel smaak maar olie en melig.
het personeel 4 jeugdige hebben absoluut niet de know how dit viel mij op toen er een belletje ging en het meisje aan een collega vroeg is de friet nu klaar.
de aardappelen worden uit een soort kooi gehaald en meteen gesneden dus niet gewassen zo gaat dus al het vuil,stof,en eventueel ongedierte de voorbak in.lekker voorbakken in eigen vuil.het was er niet druk 5 klanten maar wel vieze tafels.
ook de inrichting is niet best putten in vloer met roosters erop hier kan etenswaar in vallen deze moeten dan dagelijks schoon gemaakt worden om ongedierte te weren. flinke stofslierten aan plafond. mijn middag was ronduit diep triest.
en we hebben allemaal het vermogen om te proeven maar bij dat test panel van het AD was toch iets mis.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 18 september 2014 22:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
gelukkig ze zijn terug van vakantie gelijk een grote friet met belgische mayonaise gehaald en daar ter plekke opgegeten man o man wat een mooie grote GOUD GELE stengel en de aardappel heeft een verschrikkelijk lekkere aardappelsmaak zo moet friet smaken en gebakken worden krokant van buiten en zacht van binnen en de kleine harde stukjes worden door de eigenaar zoveel mogelijk verwijderd toptent probeer zelf eens en als het loei druk is toch maar ff wachten voor mij het wachten waard wat michelle 90 schrijft zo is het wel

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 30 december 2012 22:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
rikken niet slecht maar kan beter

Manneken Pis (Amsterdam)

- 30 december 2012 22:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ook bij deze vestiging van manneke pis geldt het zelfde ook hier veel voorgebakken friet op de oven kleine friet harde uitgebakken en bruine friet
buiten staan is minder met deze kou ze moeten mij maar eens vertellen waarom dit de beste friet van nederland is heb heel wat betere gehad en met meer aandacht en zorg gebakken het is een trekpleister voor toeristen met beste friet op de gevel en de naam frietopia dus veel passanten dan komt het ook niet zo op kwaliteit aan ze gaan en komen niet meer terug volgens mij moet een buurt cafetaria/friture constante kwaliteit leveren om de klant te houden

Manneken Pis (Utrecht)

- 28 december 2012 14:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hetzelfde als bij de andere zaken van manneke pis veel voor veel geld maar de kwaliteit laat toch te wensen over, kleine korte stukjes en ook veel leeg gebakken friet grote partij voorgebakken friet op de oven, personeel neemt het ook niet zo nauw daarom is er geen bezieling bij het maken van een goede puntzak friet.ik vraag mij dan ook af wat de prima recencies hieronder onder goede friet verstaan.maar ja smaken verschillen

Friethoes Haarlem (Haarlem)

- 5 januari 2011 22:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Cafetaria Ho-Me (Arnhem)

- 21 april 2009 12:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ja inderdaad meer chinees. het gaat hier over friettenten en cafetaria.s. friet matig, sfeer matig kortom schoenmaker blijf bij je leest.

Frituur 't Belsken (Boxtel)

- 14 april 2009 16:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak vraagt of je een recensie wil zetten op deze site. Zodat ze dan de beste friture zullen worden. Ik kan je zeggen met deze kwaliteit friet dus nooit! Hard gebakken veel harde kleine stukjes(van een grote friet hou je 3/4 harde stukjes over)de friet is dun dus geen aardappel smaak. Zeer aan de prijs gezien de accomedatie buitenstaan. Daarom hangt er geen sfeer, de verzorging van de eigenaar laat ook te wensen over(geen schort of koksjas aan) Ze hebben heel veel recenssies ik vraag mij af of ze er wel eens friet hebben gegeten of dat zijn kennissenkring zo groot is. Z,on frietje kun je op iedere hoek van de straat wel kopen.