Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria De Gastronoom

Cafetaria De Gastronoom

Volkerakstraat 4/6
6826GM Arnhem (presikhaaf)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Rogert

- 28 april 2009 09:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze verkopen hier smakelijke zelfgemaakte friet, wel een beetje aan de vette kant (Daar moet je van houden). Verder hebben ze nog een hele serie snacks uit eigen keuken. Jammer dat ze hun eigengemaakte kruidensaus niet meer hebben, die was ook altijd erg goed als alternatief voor mayonaise. Een aanrader.

edit: ben er na enkele maanden weer eens twee keer geweest in een week tijd. ik vond het nu minder smakelijk. Volgens mij was het vet aan de oude kant. De kwaliteit is er niet constant. de kruidensaus is wel weer terug van weggeweest.

frietfreakje

- 23 februari 2009 19:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Kafir

- 27 september 2008 12:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier verkopen ze verse friet. Qua smaak zit het wel goed, maar de kleur (groengrijze vlekjes) en substantie (zacht en vet) van de friet doet dan weer heel slecht aan. Dus een + voor de smaak en een - voor het mondgevoel, een gemiddeld dus.

De grote friet is niet heel erg groot, maar de prijzen lopen snel op. Kleine friet met €1,75; grote friet met €2,75 en XXL met €3,50. Wel inderdaad opvallende groene harde plastic bakken.

De sfeer is niet slecht, maar deze hybride modern-kleurrijk/nostalgisch-bruine inrichting deed me verder weinig.

Voor de liefhebbers, naast de friet komen ook de frikandellen (op verzoek), de bamiballen, de kipkorn, de kipnuggets, het nierbroodje, de hamburger en de kipburger uit eigen keuken.

Vuurlente

- 27 september 2008 11:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De tent is erg veelzijdig ingericht: klanten kunnen kiezen of ze op een bankje, aan een tafeltje of bar willen zitten en het ziet er gezellig uit.
Ze hebben veel zelfgemaakt snacks naast de zelfgemaakte friet, maar bieden ook een ruim assortiment van standaardsnacks aan, zodat er voor ieder wat wils tussen zit.
Ik was alleen ook niet echt te spreken over de kwaliteit waarmee de friet was gebakken.

Kerux

- 27 september 2008 11:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet, maar wel een beetje aan de vette/slappe kant dus geen Geweldig op kwaliteit. Opmerkelijk dat je de friet in een hard plastic bak/schaal krijgt. De hoeveelheid was heel aardig, maar niet uitzonderlijk. De prijs was in verhouding tot de kwaliteit/kwantiteit vrij normaal. Verder vond ik de uitstraling van bruine friettent wel aardig.

frankv

- 26 september 2008 23:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine gezellige friettent midden in de wijk Presikhaaf. Nette zaak met een aantal zelfgemaakte producten, ook hebben ze friet waterfiets en friet kapsalon op het menu staan. De friet was goed te eten en werd in plaats van een bak in een gekleurd schaaltje geserveerd.

Opmerkelijk: je kon bij friet kapsalon kiezen of je shoarma of donor in je kapsalon wilde. Ben wel bekend met doner maar donor ??? het is te hopen dat het om een schrijffout gaat :D

Richard

- 10 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Oud-bruine tent met een buizenradio en veel oude foto's. Friet is zelfgesneden. Frikandellen, Bami/Nasi-snacks en kipkorn worden ook in eigen keuken geproduceerd. Ik heb naast friet de kipkorn genomen. Heerlijk.