Provincies | Gelderland | Arnhem | Snackbar De Counter Snacks

Snackbar De Counter Snacks

Leeuwensteinplein 15
6824DA Arnhem (klarendal)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Krikkie2

- 15 augustus 2019 08:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Waan je in een andere wereld bij De Counter Snacks. In de donkere tijden van Donald Trump en A.I.'s die je friet bakken bestaat er nog een stukje menselijkheid. Een wereld waar mensen nog gezellig en servicegericht zijn. Altijd de mogelijkheid om een lekkele milkshake te kopen (nadat het apparaat wel exact koud genoeg is!) of een oosters geïnspireerde frituurspecialiteit. Helaas als Nijmegenaar keken ze me raar aan toen ik vraag om ene kaassouffle met pindasaus, maar dat is de vergeven.

Duimpje omhoog en 5 welverdiende frietjes voor de Counter Snacks. Ik kan altijd op ze "counten" als ik verkeer in een staat van wanhopige honger!

Rogert

- 18 juni 2009 21:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag hier eens een grote friet gehaald. Die was ook echt groot. En nog belangrijker: hij was goed te eten. De leverancier van de friet is de welbekende Achterhoekse producent. Hij was goed gebakken, mooi goudgeel. Verder is het een nette tent met vriendelijke bediening.

outis

- 31 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vriendelijke oosterse vrouw achter de toonbank die met de vaste klanten / familievrienden telefoonperikelen bespreekt. De friet curry (ook 1,45) is erg goed te eten. De prijzen zijn met 1,10 voor een friet zonder en 1,30 voor een frietje met erg laag. Pluspuntje daarvoor dus.
Wel jammer dat het er zo donker is.

soupytwist

- 31 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op dit moment ligt dit cafetaria naast een braakliggend stuk grond zodat de grote ramen niet echt een prettig uitzicht opleveren. Verder eigenlijk gewoon een doorsnee friettent waar je redelijke friet krijgt, en ook best veel, voor een gemiddelde prijs. Alleen jammer dat de (chinese? vietnamese?) vrouw achter de toonbank bijna een volle minuut lang te druk bezig was met haar zoon uitleggen hoe de kassa werkte om mijn bestelling op te nemen...


Revisie 01-01-2006
Het braakliggend stuk land is intussen al flink op weg een gebouw te worden. De sfeer is ook beter dankzij de vrouw achter de toonbank die me vriendelijk "Gelukkig Nieuwjaal" wenste. De prijzen, zeker voor de friet pindasaus van 1,45, waar je vaak nog geen friet met voor kunt krijgen, zijn eigenlijk vrij laag.