Provincies | Gelderland | Nijmegen | Het Patathuys

Het Patathuys

Lange Hezelstraat 23
6511CB Nijmegen (centrum)
Tel: 024???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

teleiotes

- 22 maart 2009 23:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je moet op het goede moment bij deze langsgaan; een warme en zonnige vrijdagmiddag. Wanneer hij a) open is en b) je lekker buiten kan zitten om te eten.

Vuurlente

- 25 januari 2009 23:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grote friet is hier nauwelijks groter dan een normale, maar toch betaal je er veel meer voor. De normale friet is ook niet bijster goedkoop, alleen de kleine.
Het personeel kan erg chagerijnig en ronduit onvriendelijk uit de hoek komen, en je kan er niet zitten.
Verder zijn de openingstijden erbarmelijk minimaal.

Kerux

- 17 januari 2009 12:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, de friet is wel goed, maar de sfeer vind ik niet geniaal en ze zijn behoorlijk duur. En wat ik ook redelijk irritant vind aan een friettent: ze zijn bijna altijd dicht.

[09-03-2006]Ze claimen verse friet, en ik geloof ze eigenlijk wel, de friet ziet er wel vers uit en is zeker niet slecht gebakken. Er is maar één maat voor zover ik heb kunnen achterhalen en dan is het redelijk veel, maar daar betaal je dan ook weer voor. De sfeer is denk ik al wel iets verbeterd ten opzichte van het begin. Je kunt welliswaar niet echt zitten, maar je staat in ieder geval warm te wachten.

Kafir

- 11 november 2008 17:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Augustus 2008: Intussen heb ik hier al twee keer een dichte deur aangetroffen tijdens openingstijden. Het personeel gedraagt zich meestal ongeinteresseerd. De friet was de laatste keer ook niet echt om over naar huis te schrijven.

Maart 2008: Eerlijk gezegd vond ik de portie een beetje tegenvallen. Die puntzak had ik in no-time leeg en zo vol zat ik er ook niet van. De prijs van 2 Euro is voor een portie zonder erg duur, maar voor een speciaal (die je dus zelf kan proberen samen te stellen) wel acceptabel. Als je uit gaat van één saus is €2 nog steeds te veel voor de portie.

De friet is wel lekker, beetje donker van uiterlijk en met een hele prominente aardappelsmaak. Je moet er wel een beetje van houden, maar ik vond het prima in orde.

De sfeer is wel grappig, met een beetje een poging "oud-Hollandsch" aan te doen terwijl ze pas een paar jaar open zijn. Tot slot, de naam is gewoon niet echt heel goed gekozen. ;-)

lies

- 31 maart 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wel een origineel idee.. hoewel de sfeer erg ontbreekt (ok leuke kauwgomballenraket in de hoek) en het er ook niet erg schoon lijkt te zijn. De friet is echter goed te eten (hoewel dat wisselt van keer tot keer) en goedkoop voor mensen die heel veel extra sausen op hun friet willen omdat het maar 1 prijs is en de sauzen zelf erover heen gegooid mogen worden.

hellborn

- 22 maart 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
friet in zakken, zitten kan op de vensterbank, de saus zelf erop doen, geweldig! de frietjes waren wel van die dikke ("vlaamse"), maar ze hadden echt iets te lang in het vet gehangen.

Richard

- 3 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inderdaad ongezellig. Maar wat wel heel goed is: zelf kiezen uit verschillende soorten mayonaise en andere sauzen. Of ze zelf de friet snijden heb ik niet kunnen zien. Maar het zijn wel echte rauwe frietjes die eerst voorgebakken worden enzo.

paul

- 3 november 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nieuwer dan nieuw, met de succeswens-plantjes nog op de vensterbank. Verder nog amper ingericht, dus sfeer is er nog niet. Echter, in potentie een zeer goede friettent, indien het vooraleerst nog niet te laat is die naam te veranderen in Friethuys, of iets van die strekking (want dit kan natuurlijk echt niet - klachtenbrieven aub! het is nog niet te laat, de naam is met verf op de ruiten gekwast, vermoedelijk in afwachting van het echte logo.) - en zoniet, dan zal het niet al te moeilijk zijn hier wat frietige ingrepen te plegen. De Friet (op de borden wordt het gelukkig wel friet genoemd) komt in puntzakjes, wat toe te juichen valt. Ook is de friet lekker dik en van zelf-gemaakt kwaliteit (weet niet of het eigengemaakt is) - nuja. er moet nog heel wat aan gebeuren, maar het kan een prima friettent worden. 1,80 betaalde ik voor een friet mer curry. De curry, dat was sfeerverhogend, mocht zelf uit een stenen kruik op de friet gepompt worden.