Provincies | Noord Holland | Haarlem | Friteshuis De Vlaminck

Friteshuis De Vlaminck

Warmoesstraat 3
2011HN Haarlem (centrum)
Tel: 023???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 9 december 2017 11:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere verse frieten, alleen de indeling van de zaak is vrij bizar, als je je langs het keukentje wurmt kom je uit in een ruimte die zowel magazijn als wachtruimte als eetruimte is. Enerzijds wel grappig, maar zo'n magazijn met diepvriezen ruikt vaak een beetje muf, minder lekker dan de friet zeker.

Kerux

- 24 november 2017 13:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik weet niet wat ik moet vinden van de sfeer van het magazijn/wacht/eetruimte, het komt in ieder geval wel wat Vlaams over. De verse friet is gelukkig prima te eten.

teleiotes

- 20 november 2017 16:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een flinke portie smakelijk verse friet.

frietweblog

- 17 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als drie ambtenaren uit het Haarlemse wekelijks hun zweet verruilen voor de heerlijke patatluchten die opstijgen uit DE VLAMINCK, dan zegt dat wat. Wat het zegt? Dat zij velen al VOOR zich zagen gaan naar de Warmoesstraat. Uitbaatster Katrien ontvangt je met open armen en heeft oor voor het laatste nieuws en de nieuwtjes, al dan niet van gemeentewege. Eerst zochten wij regelmatig een broodjeszaak op maar eenmaal bij Katrien in vertrouwde handen, ga je natuurlijk niet meer aan de deegwaar met korst. Favoriet bij ons is de friet (uiteraard Vlaams) met zogeheten Belgische mayonaise met uitjes. De puntzak gaat overvol. De lunchpauze is net te kort voor een tweede overheerlijke tuut, dus al wandelend terug naar de burelen raakt de zak leeg. Het is toch onbegrijpelijk dat sommigen zo’n culinair uitstapje afdoen als “vette hap” en/of “onverantwoord”…. Nee, fritten eten met je maten bij Katrien: daar is niets mis mee.
DE VLAMINCK: een absolute aanrader.

Namens ons drietjes,
Steef

Friteshuis De Vlaminck

Warmoesstraat 3
Haarlem (achter de Bavo)
(023) 5321084

ga ook eens kijken op: http://friet.web-log.nl