Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria Shoarma De Roos

Cafetaria Shoarma De Roos

Hommelseweg 167
6821LD Arnhem (sonsbeekkwartier)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

AliveandKicking

- 29 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

DC

- 26 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het personeel was gezellig en alles zag er netjes uit (en nieuw vooral) dus de sfeer is wel goed. De prijs en kwantiteit was vooral erg gemiddeld.
De kwaliteit was echter heel slecht. Er zat bijna geen zout op de friet, en die was van zichzelf zo vet dat het naar oliebollen smaakte.

Kafir

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Pas verbouwd en dus zeer modern ingericht. Verkoper riep eerst nog dat ze geen friet verkochten, maar dit bleek na lang wachten toch een grap te zijn.

Erik

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Echt gezellig vond ik het niet, wel netjes. Wel heel zelfverzekerd personeel (hij deed me wel een beetje denken aan een bepaald persoon, maar daar kan hij ook niets aan doen), ik houd er niet zo van, maar het gaat.

Dan de friet: ik vond het gewoon niet lekker, puur door gebrek aan zout. Dit is de eerste keer dat ik in een friettent (extra) zout op mijn friet wilde doen, maar helaas stond er geen zoutvaatje in mijn zicht.

soupytwist

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alweer duurt het erg lang tot de friet arriveert. Tegelvloer, modern, stijlvol interieur, de vloer had alleen wel even geveegd mogen worden. Personeel begint gezellig een praatje.(Maandag alle pizza's vijf euro! Helaas kwamen we voor de friet). Weinig zout op de friet zodat de friet heel uitdrukkelijk naar vet smaakte. Fabriekspindasaus. Verder een leesmap en tv aanwezig om de boel op te leuken naast een groot schilderij-fotoding van een roos.

Kerux

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de verbouwing ziet dit cafetaria er weer mooi uit, daarvoor in ieder geval een pluspuntje. De friet was redelijk krokant, maar wel wat te vet, niet heel bijzonder dus.