Provincies | Gelderland | Arnhem | Cafetaria Marmara

Cafetaria Marmara

De Rijpstraat 2
6828ZL Arnhem ('t broek)
Tel: 0264433098

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Rogert

- 6 november 2016 12:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
nov 2016: Definitef gesloten! (allang)

Na alle positieve verhalen ben ik hier maar eens een kijkje gaan nemen. Het zit goed verborgen in een klein onooglijk hokje in een onooglijk zijstraatje op een plek in Arnhem waar ik normaal gesproken nooit kom dus het was eventjes zoeken. De friet was inderdaad best goed te eten, naar mijn smaak niet de beste maar kan er zeker mee door. Hij was lekker krokant, goed gebakken en de portie was zeker groot genoeg. De bediening was ook erg vriendelijk, maar ik moest wel lang wachten tot er iemand kwam om me te helpen. Wat verder nog opviel was dat het koelelement van de koelvitrine compleet dichtgevroren was, dus ik vermoed dat de snacks niet helemaal op de juiste temperatuur bewaard worden. Laat de keuringsdienst van waren het maar niet zien...

paul

- 5 oktober 2009 16:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
+ afstandsbediening voor tv, de vele frietopia waren (al zou dikker/geplastificeerd papier niet mistaan), de prijs, uitstekende kwaliteit, blauw-witte kerstlampjes, lekker klein

-grond was vrij smerig, alles nogal onaf en / een beetje verwaarloosd uitziend, helaas geen groentekroket.

ook, voor mij bleek het nog lastig te vinden, maar dat maakte het allemaal wel leuker, twee dagen zoeken naar een friettent, en dan min of meer per ongeluk toch in de juiste straat terechtkomen, om aldaar beloond te worden met heerlijke, heerlijke frietjes, om vervolgens vrolijk en voldaan met een volle maag huiswaarts te gaan - dat heeft ook wel wat.

Vuurlente

- 3 januari 2009 13:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een fantastisch nostalgisch zaakje is dit: echt zo'n kleine friettent van vroeger, met prijzen van vroeger: ijsjes vanaf 40 cent en de duurste (magnums) zijn maar 1,50?!, verder friet voor 1 euro! wauw...
Je krijgt ook redelijk veel en de friet smaakte me prima (niet bijzonder, maar wel oke).
De shoarmatent likeness zag ik niet, voor zover ik kon zien stond dat niet eens op het menu.

Kerux

- 3 januari 2009 12:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is maar een klein onopvallend zaakje, maar je krijgt zeker waar voor je geld, behoorlijk veel friet voor bijzonder weinig geld. De kwaliteit kan misschien nog iets beter, maar de friet is zeker goed te eten.

[26-08-2005]Super friettent. Echt lekkere friet, en best veel voor belachelijk lage prijzen. Helemaal briljant als de eigenaar belangstelling toont voor Frietopia en zelfs bereid is meteen even het vet te gaan meten. Zo hoort het!

kleine kim

- 26 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
commentaar niet nodig, het spreekt voor zichzelf

Kafir

- 19 december 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit kleine Turkse zaakje bewijst dat je geen enorm oppervlak op een A-locatie hoeft te hebben om een uitstekende friettent te zijn. Als je gewoon heerschende frieten bakt, die voor gruwelijk weinig geld verkoopt in niet al te zuinig uitgevallen porties, dan ben je al een heel eind. Als je vervolgens ook nog je zaak gezellig huiselijk inricht met tv, foldertjes, krantjes, vaantjes en allerlei andere prullaria, dan voel ik me ook best thuis.

outis

- 23 november 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor alle kenners die diepvriesfriet verachten: kom hier eens eten. Een klein maar fijn tentje waar iemand staat die wél friet kan bakken. En 1,20 voor een frietje met is .. ehm.. GEWELDIG!

patateke

- 29 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
triest

AliveandKicking

- 29 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Regelmatige klant als vriend van de buurman zijnde, zodanig dat we de hier veel besproken eigenaar buurman noemen. Lekker knus, klein en goedkoop, maar bovenal lekker. Bij het w88 even lekker zappen op de TV hatseklats. Friet is lekker, (offtopic) maar de broodjes kebap zijn ook royaal en om je vingers bij op te eten als je er van houdt. Hij zorgt goed voor zijn vaste gasten.

Eerbeek2001

- 25 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wilde erheen gaan en test wagen. Maar zag dat het meer een shoarma tent was. Vind dat geen echte friettent waardig. Geen beoordeling daarbij dan ook niet.

teleiotes

- 4 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent was nog nieuw. De bediening was vriendelijk en behulpzaam en bovendien zeer geinteresseerd in frietopia. Zodanig dat we ons frietje van het huis kregen! Niet dat dit had gehoeven want de prijzen waren goedkoper dan we ooit eerder hebben gezien en daarbij was de portij groot en de friet uitstekend - precies krokant genoeg. Kortom de beste friettent in Arnhem die we zijn tegengekomen.

soupytwist

- 15 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een toffe gast hier. Zodra hij mijn frietopia-tshirt zag begon hij gezellig een praatje. Frietje ketchup werd overigens een frietje tomatenpuree, iets wat ik persoonlijk een verbetering vond. Kleine tent maar wel übergezellige bediening en lekkere goedkope friet. Er hing een lijst van alle friettenten in Arnhem toen het er nog 48 waren.