Provincies | Gelderland | Nijmegen | Cafetaria Keizer Karelplein

Cafetaria Keizer Karelplein

Keizer Karelplein 34
6511NH Nijmegen (centrum)
Tel: 024???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Krikkie2

- 15 augustus 2019 08:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb de sfeer 5 frietjes gegeven, maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zo goed weet hoe de sfeer is. Ik ben hier altijd enkel beschonken naar binnengelopen. Een "broodje Spee" (kaassoufflé, curry, pindasaus en uitjes op een kleffe witte bol) is een vaste prik na een avondje doorhalen in Nijmegen. Gelukkig is Cafeteria Keizer Karelplein ook altijd ver na kinderbedtijd open om mijn honger te stillen. Op steenworp afstand van het hart van Nijmegen tref je hier genoeg andere lotgenoten aan die samen met jou een discodel (een frikandel niet bescheiden gedrapeerd met kwalitatieve mayonaise en sprinkeltjes) willen oppeuzelen.

4,5 frietje en twee broodjes spee voor de keizer van Nijmegen. Jammer alleen van de hoeveelheid studenten als bezoekers, maar ook een keizer kan zijn onderdanen niet altijd uitkiezen.

Kafir

- 22 februari 2014 19:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Februari 2014: Precies tien jaar na mijn vorige recensie maar weer eens langs geweest in het nieuwe kot. Friet is niet echt bijzonder, een beetje onregelmatig gebakken fabrieksfriet, maar ja, daar kom je hier niet voor. Mijn tafeltje was vies en niet afgeruimd en het personeel kon mij niet vinden toen mijn bestelling klaar was. Misschien moeten ze nog een beetje op gang komen en ondanks dat ik niet geheel tevreden was kom ik hier vast nog wel eens terug. Diep in de nacht met een stuk in mijn kraag dan wel.

Februari 2004: Tsja, de friet was best lekker, maar zeker niet bijzonder, wat duur ook en echt sfeervol kan je het ook niet noemen. Wel handige plek en openingstijden.

Kerux

- 22 februari 2014 11:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alhoewel ik vaak genoeg bij Keizer Karel gegeten heb, hoe kan het ook anders als je in Nijmegen gestudeerd hebt, had ik mijn recensie uit 2003 nooit aangepast. Maar nu, gezien de nieuwbouw, was het toch echt tijd. De friet is gemiddeld, redelijk knapperig, niks mis mee. Maar toch is dat niet echt waar ze het van moeten hebben. Ik ga er vanuit dat de openingstijden weer net zo ruim zullen zijn als vroeger, daar scoren ze op. De nieuwe inrichting is een stuk moderner met prijslijsten op LCD-schermen en omdat alles nog nieuw is ziet het er netjes uit. De indeling is anders geworden, met een zitgedeelte wat naar achter loopt. Vreemd genoeg is dat allemaal erg smal geworden, maar waarschijnlijk mocht het niet groter van de gemeente? Dit blijft hoe dan ook een goede middernachtelijke friettent.

[03-10-2003] groot pluspunt zijn natuurlijk de ruime openingstijden, verder is het niet veel bijzonders...

Ton911

- 29 maart 2012 07:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eindig een avond stappen daar omdat ze altijd open zijn. Friet is redelijk, oud vet, maar dat proef je niet na het stappen ;-)

Kapsalon is waardeloos, niet aan beginnen.

Vuurlente

- 23 februari 2011 07:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ligging en openingstijden zijn inderdaad brilliant, maar dat belemmert deze tent niet om toch gewoon zeer redelijke kwaliteit af te leveren.

teleiotes

- 30 maart 2008 15:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook weer lang open maar niet echt briljant.

30/03/08: Update: door de bizar lange openingstijden en de centrale plaats van deze tent in het Nijmeegse uitgaansleven verdient hij meer eer.

Juupke

- 27 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

hellborn

- 23 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet bijster bijzondere tent, maar wegens (zoals eerder gezegd) goddeloze openingstijden en verleidelijke ligging de moeite waard en dus druk bezocht.

De kwaliteit van de friet is overigens niet slecht. De sfeer wel, maar ze hebben de Donald Duck, en als je ('s zomers!) er tegenover op het bankje op het eiland van de rotonde zit, maakt dat een hoop goed. Heerlijk dronken kijken naar andere dronken mensen die net-zo-last-minute-als-jij besluiten om toch maar te gaan frieten. Dan is er ineens toch wel sfeer.

edit: onlangs een bovengemiddeld lekker (goed gebakken) frietje gekregen daar. als me dat nog een keer overkomt, stel ik mijn score bij.

paul

- 16 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
niet echt uitstekende friet, best nog druk, fijne tijd van openzijndheid, vrij snel in hun frietbakkeren.

soupytwist

- 4 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja, ben hier toevallig twee keer geweest, de ene keer was de sfeer goed en heb ik lopen kleppen over een eend die langskomt om friet te halen, de andere keer, 's avonds, moest ik 4 keer mijn bestelling doorgeven voordat het eindelijk begrepen werd door het personeel.

outis

- 16 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tjah. Het best te vergelijken met een frietverkopende bouwkeet ofzo. Opzich okee, zeker voor het friet-na-bier-principe qua openingstijden.

lies

- 6 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tzit wel op een goede locatie en ze zijn op zaterdag altijd tot laat open..alleen een beetje jammer van het crappy hokje..

Fitharn

- 21 augustus 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De scores die ik heb ingevuld doen geen recht aan hoe dankbaar mensen zijn met deze tent. Een veilig toevluchtsoord na een avond bier is toch zeker een vereiste, en Ugala is precies dat. De friet is verder inderdaad niet hoogstaand, maar who cares om 04:00?

Renske

- 8 februari 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
tja... het was in ieder geval lekker warm in die kutstorm

nijntje

- 16 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
mjah... uhh... hij zit wel prettig op weg naar huis... en meestal fijn open... behalve alsie open moet zijn natuurlijk...

Ward

- 16 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best redelijk te doen...

Stijlpunten voor de kansloze openingstijden en voor de milkshakes...

Over die milkshakes gesproken, is het iemand anders wel eens opgevallen dat je altijd een andere smaak milkshake krijgt dan je hebt besteld??