Provincies | Gelderland | Arnhem | Broodje Lucullus

Broodje Lucullus

Rijnstraat 77
6811EZ Arnhem (centrum)
Tel: 026???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 5 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij friet hoort mayonaise, bij mayonaise hoort een puntzak en bij een puntzak hoort door een stad kuieren. Alle ingrediƫnten voor een fijne friet-ervaring waren aanwezig. Dat je je puntzak niet in de zaak mocht nuttigen was mij slechts duidelijk vanwege de recensie hier en niet zozeer vanwege de zaak zelf en dat is mijn inziens een minpuntje (ook al was ik niet van plan mijn friet in de zaak op te eten). Ook is het meer een broodjeszaak dan cafetaria, maar ze verkopen er friet, dus dat is goed.
De kwaliteit lijkt niet heel erg constant want ik vond het maar zo-zo, immers waren de frietjes wel goudbruin van kleur (iets aan de donkere kant zelfs), maar waren ze zacht en papperig van substantie, wat mij verbaasde want dat zie je toch niet vaak en zeker niet bij goud gebakken frietjes. De smaak had daardoor iets weg van matig gebakken rasfriet, maar was ondanks dat zeker niet slecht en daarom ook net een voldoende.

soupytwist

- 1 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ohh, wat een lekkere friet, en dat in Arnhem centrum. Het is een cafetaria annex broodjeszaak waar je friet kan bestellen in puntzak(alleen on mee te nemen, dit wordt, in tegenstelling tot cafetaria Manders, op de prijslijst en mondeling bij bestellen vermeld) en in bakje met sauscompartiment. De friettent is gezellig aangekleed, grote schaal met sinaasappels op de toonbank, mooi schoon, de bediening is vriendelijk en maakt een grapje over hoe weinig er te doen valt, er valt echt niets op sfeer aan te merken, vandaar de hoge punten. Verder zat de bestelde puntzak flink vol met heerlijke krokantgele, perfect gezouten friet waar geen gram vet teveel op zat. Ik ben verkocht: dit is de beste friet van Arnhem centrum.

EDIT: besloten de sfeer toch terug te zetten naar een plusje. Niet meteen te enthousiast worden als de friet er zo lekker is...misschien wordt het weer een tien als het bij een tweede bezoek ook zo goed is.