Alle recensies van pommesfrites


Piepers en Paupers (Assen)

- 11 april 2021 10:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prachtige echte verse friet van lokale aardappels. Heerlijke snacks. Brander mayonaise, Heel veel leuke soorten frisdrank.
En... de beste kroketten van de werld van de krokettenkoning Rien Prinsen. Locatie ook geweldig vlak naast brouwerij Maallust (frietje stoofvlees met Maallustbier) en kaasmakerij Kaaslust (kaaskroket).
Kortom een culinair paradijsje in het gevangenisdorp Veenhuizen

Friethuisje Zeegse (Zeegse)

- 11 april 2021 10:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
permanent gesloten

Van Ree Snackbar (Hoorn)

- 10 april 2017 22:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij van Ree verkopen ze Patat. Goeie Patat. Lekkere Patat. Verse Patat. Toch gaat er iets niet helemaal goed: de gastvrijheid ontbreekt een beetje. Weinig behulpzaam en kortaf, dat is jammer. Fout gaat het echter bij de saus: frietsaus. Patat eet je met mayonaise! Met mayonaise geserveerd zou het een topper zijn.

Cafetaria De Fijnproever ('s-Hertogenbosch)

- 13 maart 2017 13:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijk. Een perfect gebakken bak verse friet met (naar keuze) de saus erover, wat het nog lekkerder maakt. Goede Vlaamse mayonaise, aardige mensen en een ontspannen sfeer.

Snackkiosk de Schaapvolte (Eext)

- 29 mei 2016 17:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
02-2012 Prachtige locatie. Gebouwd in de sfeer van het oude station van de voormalige spoorlijn Assen-Stadskanaal, wat hier vlakbij ligt (tegenwoordig receptie van de camping). Er ligt zelfs weer een stukje rails. Je kan 's zomers heerlijk buiten zitten. Standaard Aviko patat, met wat weinig saus. Een zeer uitgebreid assortiment met o.a. broodjes en plates. Ideaal als je hier op de camping staat. Mooie omgeving, 2500 ha (!) bos.

05-2016 Ze hebben nu ook kapsalon, en dat is een goede: met kalfsgyros!
http://www.eexterhalte.nl

Frites Atelier (Den Haag)

- 16 april 2016 06:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Werk aan de winkel voor de patateters van Frietopia. Sergio Herman wordt frietboer. Ik ben benieuwd of deze driemichelinsterren nieuwkomer onze topfriettenten met jarenlange ervaring de loef kan afsteken.
http://www.foodlog.nl/artikel/topkok-sergio-herman-gaat-exclusief-patatje-met-verkopen/

http://www.fritesatelieramsterdam.com/

Koning's Snacks (Groningen)

- 25 maart 2016 20:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:

03-2016: Eigen friet, eigen mayo, eigen snacks, en... eigen aaierbal!! TOP! http://goo.gl/nkMw0d En ook nog snacks voor coeliakipatienten.

02-2015: Eigengemaakte verse frites! Niet altijd, dat nog niet, maar steeds vaker. En met eigen mayo! Samen met die vele eigen snacks wordt het een toptent in Groningen.
05-2014: Veel eigengemaakte snacks; ik at een lekker kroketje. Maar geen eigen friet. Het was wel een lekker bakje patat (met Brander), maar toch wel jammer. Het blijft zo een doorsnee hap. Maken ze zo veel zelf, maar worden de frieten toch weer kant en klaar aangeleverd. Een gemiste kans voor dit vriendelijke zaakje. Lees ik later op Facebook ook nog dat ze wel eigen mayonaise zouden hebben! Werd aan de kar zelf nergens vermeld, en staat ook niet op de site, Tsja...
http://www.konings-snacks.nl
https://nl-nl.facebook.com/pages/Konings-Snacks/288134717970514

Snackwagen ReWi (Assen)

- 17 september 2015 22:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Brander mayonaise redt dit bakje patat. Goed gebakken middelmaat, fabrieksfriet. De eigenaar is een enthousiaste jongeman met hart voor zijn zaak. Fabriekspatat is niet meer van deze tijd. Als hij overstapt naar vers gesneden patat, dan wordt dit een topper in Assen en omstreken.
https://www.facebook.com/rewisnackwagen

P.S. Dit is een frietkar.

Friterie (Emmen)

- 10 september 2015 19:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse patat in Emmen. Vroeger sneden ze de friet ook nog zelf maar daar zijn ze mee gestopt. Heel dom natuurlijk. Je moet de piepers bij wijze van spreken in de toonbank hebben liggen.
Maar het was een goede zak patat, helaas geen echte mayonaise, een schande. Wel Brander, dat verzacht de pijn enigszins. Smaak was goed. Net nieuwe aardappelen, dat was te proeven. Toch was het totaal een beetje aan de brave kant.
Prima prijs. 2 euro voor een medium en 3 euro voor een grote. Dit is inclusief saus naar keuze! Dat is een heel mooi concept. Heel vriendelijke jongen die de patat met plezier voor ons bakte.
http://www.friterieemmen.nl

Busrestauratie An & Piet (Gulpen)

- 20 juli 2015 18:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een goeie bak verse friet koop je hier. Vriendelijke bediening. Geen uitschieter noch naar boven noch naar beneden.

Restaria Zuid (Groningen)

- 22 april 2015 12:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
22-04-2015:Er lijkt ondertussen een andere eigenaar te zijn. De (toen toch best redelijk goede) frieten zijn vervangen door -kraak nog smaak- farmfrites. De bamibal is vervangen voor een fabriekschijf en de frikandel is ook minder dan vroeger. Alles doorsnee spul van de Hanos, die net voor stond uit te laden. Ze hoeven het alleen nog maar in het vet te gooien. Zo krijg je karakterloze patat en snacks. De saus is er nog wel, maar valt nu in het niet.

26-10-2010:
Eigenlijk eet ik het liefst frites van de Belg Waterloo.(Zwaar ondergewaardeerd op deze site, waarschijnlijk een geografische oorzaak?) Maar soms lukt dat niet, dan kom ik graag in deze tent. Prima frieten, maar wat het zo bijzonder maakt is de zelfgemaakte fritesaus. Heerlijk! Verantwoord frituren doen ze ook. Ze hebben ook nog wat eigengemaakte snacks. (kroketje, bamibal) Ik kom hier niet vaak, maar al vele jaren met regelmaat. Oud vet heb ik nooit getroffen.

Eat2be (Groningen)

- 5 maart 2015 09:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
DEZE PATATZAAK IS GESLOTEN................................................................................................................
Een van de beste patatboeren in de stad. Iets dikkere, zeer smakelijke friet, zorgvuldig gefrituurd, biologisch bovendien. Aangenaam zaakje, aardige mensen en leuke muziek. Gelukkig komen er in Groningen langzamerhand steeds meer zaken waar echt lekkere patat wordt verkocht. Of het hier ging om verse friet was me niet duidelijk, maar de smaak was echt goed te noemen. Keuze tussen medium, groot of een puntzak. De medium zou ik klein noemen. http://www.eat2be.nl

Friethuisje Zeegse (Zeegse)

- 1 februari 2015 10:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
02-2015: Deze friettent is vrijwel nooit open. Niet in de winter, niet in het voorjaar, noch in de herfst. 's Zomers alleen heel af en toe, heel laat in de middag/vroeg in de avond. Dan kan de friet zelf wel goed zijn, maar zo heb je er niets aan.

09-2012: Op de brink in Zeegse staat een alleraardigst Friettentje. In Belgie zouden ze het een frietkot noemen. Hier heet het 't Snackhuisje. Eigenlijk wil ik altijd vers gesneden friet met eigengemaakte mayonaise, maar hier wordt mcCainfriet geserveerd. Een ruime portie perfect gebakken. Heerlijk buiten een fietje eten op een prachtige locatie. In puntzak of in bak. Alles tiptop verzorgd, ook de andere snacks zijn prima.

Cafetaria Mini Resto (Leersum)

- 31 augustus 2014 23:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim opgezet, met terras. Fabrieksfriet, maar een goed bakje patat. Lekker met een kroketje. Bediening aan tafel.
Frietchinees, je kan er ook een bord nasi eten.

Proeflokaal 't Ailand (Lauwersoog)

- 25 juni 2014 16:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen frikandel totaal of kapsalon, niets van dat al. Lekkere eigengemaakte friet met lekkere zelfgemaakte mayonaise. En wat eet je daar dan bij in de haven van Lauwersoog? -Vis natuurlijk!
Gewoon een gebakken visje (van het seizoen), een garnalenkroket, een broodje gerookte harder of zelfs een superlekker waddenoestertje. Ze hebben ook allerlei lekkere frisdranken die er prima bij gaan. Voor de liefhebbers zelfs een wijntje. Alles even smaakvol. Maar ik dwaal af... Het gaat hier op deze site om patat. Ik kan zeggen ook die was top! En dat alles op een heel bijzondere locatie. Prachtig. Even goed opletten, je moet de haven helemaal rondrijden tot je echt niet verder kan.
http://ailand.nl
Rest me nog te vermelden dat ze vis van de goede vissers hebben en appeltaart. http://www.goedevissers.nl/home.htmlKombuis (Waterhuizen)

- 10 juni 2014 14:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Pal aan het water, tussen de scheepswerven aan het Winschoterdiep staat deze snackkeet. Een mooie plek, zo midden tussen de Groninger scheepsbouw, waar zo te zien ook veel van de clientele van komt. In het verleden heb ik hier meerdere keren een matig tot redelijk patatje gegeten, maar zelfs matig kan ik het nu niet meer noemen. Slappe bleke friet, met een smaak die het midden houdt tussen gekookte aardappel en natte krant. Na een kwart van het bakje proefde ik alleen nog natte krant, toen ben ik maar gestopt. Gelukkig was de hamburger wel lekker. Teleurstellend.

Kombuis (Waterhuizen)

- 10 juni 2014 14:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Frituur Christ (Breda)

- 8 juni 2014 17:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vond 'm lekker! Een fikse bak patat met een forse klodder lobbige (want geschept) Belgische mayonaise. De aardappels waarvan de frieten gesneden zijn stonden op de toonbank van dit charmante frietkot. Vers gesneden, voorgebakken en afgebakken. Alles gebeurt ter plaatse in een behoorlijk tempo met niet veel finesse, maar met een prima eindresultaat. Al meer dan 75 jaar, dat is het vermelden wel waard. http://www.frituurchrist.nl

Cafetaria Succes (Norg)

- 5 mei 2014 10:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima frietje. Lekker,maar niets spannends. Leuke cafetaria, vrij breed assortiment.
http://www.cafetariasucces.nl

Vlaams friteshuis 'van Gogh om de Hoek' (Amersfoort)

- 5 mei 2014 09:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het meest opmerkelijk van deze friet vond ik de smaak. De aardappels schillen ze bewust slordig, dit geeft een karakteristieke smaak. Een flinke puntzak vol met lekkere Belgische mayo er overheen, dus precies zoals het hoort. Wel wat donker van kleur, die kans loop je om deze tijd van het jaar. Maar ook behoorlijk vet, dat was toch wel een minpuntje. Het zelfgemaakte kroketje erbij maakte het maal kompleet. We waren overigens bij de vestiging aan de Arnhemsestraat 13. Het friteshuis bestaat 15 jaar, we kregen als presentje een heuse fritesglossy. Een heel leuk idee/blad.
http://vangoghfrites.nl
https://nl-nl.facebook.com/vangoghfrites

FEBO (Groningen)

- 19 februari 2014 15:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
19-2-2014: een Febo vind je op de Vismarkt tegenwoordig. En een kwekkeboomtent is het ook niet meer. Valt nu onder http://www.bigsnack.nl. Wie gaat hem uitproberen?

Maar ik ontdekte dat ze de mayonaise van Brander (dat is die zaak die ik hieronder noemde, 20 meter verderop) weer op de markt gaan brengen. (althans iets wat erop lijkt) Zodra deze mayo op de markt is, ik ga hem net als in het filmpje maar eens proberen met een frietje van de Belg. Ik ben benieuwd.
http://www.hartvannederland.nl/nederland/groningen/2014/beroemde-groningse-mayo-weer-op-de-markt/


Eerder: Dit is geen Febo meer, maar een Kwekkeboomzaak geworden. Op zich niets mis mee, maar ik zal het febokroketje missen. Friet heb ik er nog niet gegeten.
http://kwekkeboom.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=29


Nog Eerder: Het is een blijft een Febo dus: Heerlijke kroketten maar waardeloze frieten. En het gaat op deze site met name toch om friet... Sfeer is goed vind ik: Lekker je kroketje eten tussen het uitgaanspubliek ('s avonds) of tijdens het smikkelen een beetje koekeloeren naar de winkelende stadjers (overdag). Wanneer gaan ze bij de Febo nu eindelijk eens fatsoenlijke frites verkopen! Met fatsoenlijke mayo! De eerste Febo in Groningen (20 meter verderop) kwam nota bene in de plaats van een patattent waar ze verse frites en eigengemaakte mayo verkochten. Tegenwoordig een zeldzaamheid in het noorden.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 19 februari 2014 14:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je binnenkomt ruik je het meteen, dit wordt vast een lekker frietje. Ossewit volgens mij. Vriendelijke mensen. Bakje of zakje? Na een een tijdje wachten kregen we een prachtige bak patat met Belgische mayo. Heerlijk! De beste van Nederland? Dat durf ik niet te zeggen, maar zeker in de top. Wel wat van die lekkere kleine knapperige stukjes onderin het bakje, die horen er trouwens volgens mij gewoon bij. De friettest van het AD zet mijn vaste friettent, de Belg in Groningen net iets hoger op de ranglijst. Een iets smaakvollere aardappel? Ik ben geneigd het met ze eens te zijn. Bij Zwerts wordt wel secuurder gewerkt, ook als het druk is. Bij de Belg ligt het tempo dan soms te hoog, met als gevolg wat slappe friet, wat gelukkig een uitzondering is. Probeer ze beide eens uit!

De Baander (Norg)

- 29 januari 2014 15:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig! In deze cafetaria zijn ze overgestapt naar VERSE FRIET. heerlijke knapperige frieten. Misschien iets aan de droge kant, maar dat is ook een kwestie van smaak. Voor velen is verse friet misschien vrij normaal, maar hier in het noorden zijn ze uiterst zeldzaam. Gelukkig weten ze bij De Baander smaak te waarderen en zijn ze zelf weer ambachtelijk patat aan het bakken. Zoals het hoort. Hopelijk zet deze trend door. http://www.debaandernorg.nl/cafetaria

Snackbar De Saks (Arnhem)

- 19 november 2013 14:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere verse friet met Belgische mayo gegeten. Niet bij het frietkot aan de
Weg achter het bos, maar bij de tweede vestiging: snackbar aan het Schuttersbergplein 47. Prima verse friet, iets dikker gesneden. Wel wat weinig van die romige mayonaise. Je kunt hier lekker zitten om je friet te eten. Zaterdags kan je hier ook terecht, maandag gesloten.
https://nl-nl.facebook.com/CafetariaDeSaks?ref=stream

Snack en Broodjeshuis De Zon (Assen)

- 13 november 2013 19:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Uitermate vriendelijke frituur in het centrum van Assen. Zeer gemoedelijke sfeer, aardige mensen en aardige friet. Met name de geur was goed, ik denk dit van de olie was. Men vroeg of je de friet in een puntzak of bakje wilt, wel wat weinig saus. Volgens hun Facebook, zag ik later, verkopen ze zelfs de mitraillette !!! Die had ik daar niet gezien, reden om nog een heen te gaan!
https://www.facebook.com/SnackEnBroodjeshuisDeZon
http://nl.wikipedia.org/wiki/Mitraillette

Snackbar 'de Kombuis' (Harlingen)

- 6 november 2013 18:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima gebakken portie friet. Weinig op aan te merken. Geen verse frites, dat is jammer. Leuk tentje met prachtig uitzicht op de Zuiderhaven. Bootjes kijken.
http://www.snackbardekombuis.nl

Cafetaria De Bree (Assen)

- 3 september 2013 21:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier verkopen ze patat. Matige patat. Als Menotti een onvoldoende van het AD krijgt, dan deze ook maar. Is niks beter.
http://www.ad.nl/ad/nl/1401/tests/integration/nmc/frameset/varia/friettest_2013.dhtml?plaatsnaam=Assen
De conclusie kan ik zo overnemen: "Vriendelijke mensen lijken hun best te doen om een goed frietje te serveren. Slagen daar maar ten dele in. Niet krokant aan buitenzijde en veel slappe friet. Vlak van smaak."


Snack- en broodjeshuis Jongman (Assen)

- 25 juli 2013 12:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardige snackbar met van die lange dunne frieten, dus als je daar van houdt dan moet je hier zijn. Eierbal, bamibal, nasibal, saté, hamburger en gehaktbal uit eigen keuken. Friet uit de fabriek helaas, net als de saus. Er is een automatiek.
http://www.snackenbroodjeshuisjongman.nl

Cafeteria Komeet (Eelde)

- 11 juni 2013 21:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardige mensen, attent en vriendelijk. Dat zit hier wel goed, maar... De frieten zijn helaas niet goed. Vettig, harde stukjes, niet lekker. Te lang gebakken of slechte kwaliteit? Zoiets denk ik. Maar goed dat de AD friettest hier niet langs is geweest, die zijn heel wat minder mild in hun beoordeling. Mijn idee: doe die voorgebakken fabrieksfriet de deur uit, en ga zelf met verse aardappels aan de slag!
http://www.cafetariadrieluik.nl/1/

Snackmobiel Marsdijk (Assen)

- 25 mei 2013 15:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prima gefrituurd doorsnee frietje. Met aandacht gebakken en geserveerd. In deze snackmobiel is zelfs een kleine ruimte om binnen je frietje te eten. Ziet er allemaal goed uit. Alleen geen verse frieten, da's heel jammer. Desalniettemin heb ik genoten van mijn bakje patat. http://www.snackmobielmarsdijk.nl

Friethoes Haarlem (Haarlem)

- 29 april 2013 12:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
06-02-2012: Vanuit het hoge noorden afgereisd naar Haarlem. Helemaal goed, deze zaak. Een superlekker frietje met overheerlijke eigengemaakte mayo. Verse friet, dat spreekt vanzelf in dit prachtig ingerichte zaakje. En lekker in een puntzak. De kroket was ook van 'ouderwetse' topkwaliteit. Aanrader! Dat het biologisch is maakt het allemaal natuurlijk alleen nog maar beter, want we kunnen niet altijd maar doorgaan met het uitmergelen van de aarde en het vervuilen van de bodem. Tot dat inzicht zullen zelfs mensen Youri op den duur komen. Bovendien komt het de smaak ten goede. http://www.friethoes.nl/

De Belg Waterloo (Groningen)

- 29 april 2013 12:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet, daar kan niets tegenop. Vraag wel even om de Belgische mayonaise! Dat de prijs iets hoger ligt is niet zo raar. Vers gesneden, verse topfrieten. Bovendien lekker veel, na zo'n frietje hoef je even niets. In één woord: Heerlijk. Met of zonder kruiden, wat je voorkeur maar is. Bovendien: van het land tot de klant!!! De familie verbouwt zelf de aardappelen. Hoe druk ze het ook hebben; altijd vriendelijk en vrolijk. Jammer dat deze patatzaak niet in de 'hall of fame' staat. Dit heeft misschien een geografische oorzaak? Bij deze zaak draait het echt om de frites, die paar andere snacks die ze verkopen zijn bijzaak.http://www.debelgwaterloo.nl/

De Belg Waterloo (Zuidlaren)

- 29 april 2013 12:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Al jaren stabiel goed! Naar de mening van pommesfrites veel te laag beoordeeld op deze site. Verse friet, daar kan immers niets tegenop, en kom je (zeker in het noorden) veel te weinig tegen. Neem de Belgische mayonaise. Vers gesneden topfrieten. Bovendien na zo'n puntzak vol hoef je even niets. In één woord: Heerlijk. Met of zonder kruiden. Z'n geld meer dan waard. Bovendien van het land tot de klant! De familie verbouwt zelf de aardappelen. Hoe druk ze het ook hebben; altijd vriendelijk en vrolijk. Hoort in de 'hall of fame'. Bij deze zaak draait het echt om de frites, die paar andere snacks die ze verkopen zijn bijzaak. Door de week in Groningen, maar zondag op de brink in Zuidlaren. http://www.debelgwaterloo.nl/

De Belg Waterloo (Groningen)

- 29 april 2013 12:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Puikbeste patat. Terecht een toppositie in de AD friettest 2013.
Vraag wel om de Vlaamse mayonaise! Anders krijg je de standaard -zonde van die heerlijke patatten- frietsaus.
http://www.debelgwaterloo.nl/

Frietambt (Winschoten)

- 29 april 2013 12:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hoera, nog een frietkar in het noorden waar verse frites worden verkocht. Naar mijn mening niet zo goed als de belg Waterloo, maar een heerlijke portie (3 formaten) versgesneden patat! Alleen jammer dat ze geen eigen/echte/vlaamse mayonaise hebben, dus (tip) even een potje D&L halen bij de AH iets verderop.
http://www.frietambt.nl/

Kwalitaria Wim en Gusta van der Laan (Borger)

- 10 april 2013 10:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kwalitariakwaliteit, dus dat is redelijk goed. Ook hier. Aardig van smaak, maar er zaten -ongevraagd- kruiden op. Het verdoezelt de echte frietsmaak een beetje. Maar samen met hun burger, die echt wel lekker is, toch een aangenaam patatje. Volgende keer zal ik vragen om zonder kruiden, hoewel ik vind dat zij dat hadden moeten doen.

De Havenkade (Assen)

- 26 maart 2013 21:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een goed te eten bakje McCain-frieten met Oliehoorn fritessaus. Een gezellige frituur. Weinig zitplaatsen maar wel een ruim en gezellig terras. De gehaktbal (met pindasaus) in hier een geliefde snack.

Plaza Bastion (Nieuweschans)

- 17 maart 2013 14:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een bakje patat eten in een supermarkt. Dat kan in de coop in Nieuweschans. Doorsnee frites met doorsnee smaak. Niks mis mee, maar ook niks goeds aan. Ze hebben een eigengemaakte eierbal, geen eigengemaakte friet. Dat was beter geweest. Je kan er wel lekker zitten na het boodschappen doen. Net over de grens in Bunde kan je ook in de supermarkt, de Combi, beter terecht voor bijvoorbeeld een currywurst mit pommes. Daar vind ik het net iets lekkerder allemaal. www.plazafoodforall.nl

Cafetaria Julio Menotti (Assen)

- 11 februari 2013 17:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker buiten opeten, met een schraal zonnetje in de vrieskou. Patat uit een puntzak, in het centrum van een provinciestadje. Dan voldoe je al aardig aan de voorwaarden voor een lekker frietje eten. De patat zelf en de saus zijn matig. Zeker niet slecht, maar er valt ook niks positiefs over te zeggen. Dat komt helaas erg veel voor in het noorden. Al met al OK, maar aan de smaak valt nog veel te verbeteren. www.juliomenotti.nl

Snackerie de Pieper (Zuidlaren)

- 11 februari 2013 14:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Middenmoot. Allemaal een beetje saai. Doorsnee friet doorsnee saus. Wel een paar bijzondere bordjes friet, maar ook die vind ik een beetje schraal (en behoorlijk duur). De kwaliteit is op zich wel in orde, maar smaak ontbreekt. Weinig saus ook, en die komt gewoon uit de fritessausfabriek. Ze kunnen veel zelf: maak dan toch je eigen mayonaise! En gebruik verse aardappelen!
www.snackeriedepieper.nl

Febo (Groningen)

- 15 oktober 2012 11:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er is weer een FEBO in de stad. Niet voor de frieten trouwens, ga daarvoor maar beter naar de Belg Waterloo. Maar wel voor de heerlijke FEBO-kroketten!
In tegenstelling tot de kroketten zijn en blijven de FEBO-frieten helaas slecht. Verder een nieuwe, schone en nette zaak.

Snackbar de Pepermolen (Zuidlaren)

- 17 februari 2012 08:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alles in deze snackbar ademt de sfeer van begin jaren zeventig. Donkerbruine tegeltjes, harde bankjes, een fotoplayapparaat, de koffie staat klaar, een kettingrokende eigenaar en een standaard assortiment. Voor een keer best leuk, en de friet was niet slecht. De prijs was wel erg 2012. Lekker veel saus (ik at een oorlog).

Cafetaria de Halte (Vries)

- 15 februari 2012 09:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is het allemaal net niet in deze tent. Hoe moeilijk kan het zijn om wat industriële friet af te bakken? Net niet lekker, net iets te lang gebakken met net iets te veel hard gruis, net iets te weinig mayo, een net iets te gedateerde inrichting, een net iets te klein flesje cola. Net niet...

Anytime Vredeveld (Assen)

- 27 januari 2012 22:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een wat saai bordje patat. Maar wel op een bordje, en het werd aan tafel gebracht. Vrij nieuwe zaak, dus alles spik en span. Uitgebreid assortiment.De eerste keer dat ik in Noord Nederland de kapsalon tegenkom.

Cafetaria d'Anner Oele (Annen)

- 27 januari 2012 08:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon een goede bak frites. Verder niets bijzonders.

City Snack (Assen)

- 12 januari 2012 03:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als Febo was het al geen topper, maar nu zonder febokroketten is de lol er wel af. Aardige mensen dat wel. Het mag ook wel een tikje schoner allemaal. Alleen geschikt voor de supersnelle trek: even snel wat kleingeld in de automatiek werpen en een snackje naar binnen werken...

Cafetaria Pitstop (Tynaarlo)

- 12 januari 2012 03:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
't Leuke van deze tent is dat ze naast patat ook benzine en (rode) diesel verkopen. Prima zaak. Alles is goed maar niets springt er echt uit, behalve misschien de frikandel speciaal, die bevalt me goed daar. Ze hebben plates en het is ruim opgezet met goede tafels en stoelen. Al met al: na het (goedkoop) tanken kan je er lekker gaan zitten eten.

Eetcounter De Korre (Groningen)

- 23 januari 2011 10:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onaangenaam bakje patat met slechte fritesaus.

Manneken Pis (Utrecht)

- 29 april 2009 12:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vergeleken met Nederlandse diepvriesfrites misschien wel aardig, maar echt lekkere Vlaamse frieten kreeg ik daar niet. Een tegenvaller.