Alle recensies van paulmccuytney


Cafetaria Guilty Pleasures (Eindhoven)

- 22 april 2015 16:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit cafetaria wordt momenteel bemand door een Nederlands echtpaar van 60+ en bestaat onder de huidige naam sinds oktober 2014. Het is gelegen op ongeveer een kwartier lopen van het centrum van Eindhoven.
Niet alleen de friet wordt vers gebakken en verkocht, maar ook alle snacks worden volgens de eigenaar ambachtelijk en op biologische wijze door henzelf gemaakt. Met als enige uitzondering de kaassoufflé. De prijzen zijn redelijk hoog, maar daar staat tegenover dat je hiervoor wel waar voor je geld krijgt. Het is aan de binnenkant niet echt groot, maar er is eventueel wel een buitenterras beschikbaar. bovendien worden er ook diverse vis zoals lekkerbekjes en kibbeling verkocht.Een echte aanrader dus!!

Cafetaria 't Lempke (Eindhoven)

- 30 april 2014 19:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit cafetaria, dat gelegen is vlakbij het PSV-stadion, is momenteel sinds medio februari 2014 geopend. Voor mij was vanmiddag ook de eerste keer dat ik er kwam, gewoon om het uit te proberen. De bestelde grote friet met dubbel mayonaise smaakte zonder meer uitstekend. En aangezien ik op dat moment de enige klant was, raakte ik bovendien in een geanimeerd gesprek met de huidige eigenaar. Een aardige man met de nodige ambities, die alleszins van plan is om van deze zaak een succes te maken. Zo wil hij in de nabije toekomst ook (verpakt) ijs gaan verkopen. Het cafetaria biedt in ieder geval voldoende zitruimte, alleen heeft het geen terras buiten.

Cafetaria Unique (Eindhoven)

- 10 april 2014 15:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens mij houdt de Chinese uitbater te weinig rekening met alleenstaanden. In 2012 ben ik er namelijk 2 keer geweest met een bestelling voor een grote friet en een snack om mee naar huis te nemen. Krijg ik beide keren een gezinszak mee, waar wel 4 of 5 frietjes in zaten. Had meneer het toch iets te letterlijk opgenomen. Heb toen meer dan de helft weg moeten gooien, omdat ik het niet op kreeg. Volgens mij verkopen ze daar geen losse porties, behalve dan als je het daar op eet. Ben er sindsdien ook niet meer terug geweest, maar kan ik gelukkig terugvallen op 3 andere concurrenten in de buurt, zodat ik keus genoeg heb.

Patat & More (Eindhoven)

- 10 april 2014 01:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een erg goedlopende snackbar/automatiek in het hartje van het Winkelcentrum Woensel. Ideaal voor het shoppende publiek om tussendoor de honger te stillen. De friet is zowel kwalitatief als kwantitatief oké, terwijl men kan kiezen tussen een zakje of bakje. De saus wordt apart van de friet geserveerd, dus er niet overheen. ook de snacks uit de automatiek waren smaakvol en op juiste temperatuur. Enige minpuntje is de beperkte zitruimte, maar bij goed weer kan men ook buiten op een bankje vlak voor deze zaak de boel nuttigen.

Manneken Pis (Utrecht)

- 25 februari 2014 00:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik woon zelf vlakbij Friture Zwerts in Eindhoven, die al 4 jaar op rij terecht de publieksprijs heeft gewonnen. Maar mijn grote wens was ook om hun grote rivaal eens te gaan uitproberen. Gisteren na een dagje Motorbeurs kwam het er dan eindelijk van. Eerlijkheidshalve moet ik toch concluderen dat ik me aanzienlijk meer van deze snackbar had voorgesteld. Het filiaal aan de Bakkerstraat is eigenlijk niet meer dan een automatiek met maar zeer beperkte zitruimte. De hoeveelheid friet is wel oké, maar de kwaliteit van de friet speciaal en vooral de vleeskroket (uit automaat) vielen bar tegen. Dus begrijp ik helemaal niet goed waarom deze snackbar (of ik zou bij het verkeerde filiaal moeten zijn geweest) landelijk zo hoog aangeschreven staat.

Cafetaria Heuvelplein (Nuenen)

- 20 januari 2014 19:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het Chinese echtpaar vraagt vooraf vriendelijk aan iedere klant of ze dunne of dikke steeltjes willen. Vind ik wel grappig. De friet en snacks zijn van erg smakelijke kwaliteit en voor een redelijke prijs. ook de hoeveelheid is goed te noemen.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 8 februari 2013 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In juni vorig jaar ben ik verhuisd en woon ik op een steenworp afstand van Friture Martien Zwerts. Aanvankelijk wilde ik een frietpan aanschaffen, maar na mijn eerste bezoek sinds lange tijd aan hen was dat totaal niet meer nodig. Zij hadden net een paar maanden eerder hun zaak verbouwd en ik herkende het bijna niet meer terug. De friet en snacks zijn daar zo lekker, dat ik zelfs de andere cafetaria's in de buurt vrijwel negeer. En de wat langere wachttijden neem ik op de koop toe. Ook vind ik het knap dat het echtpaar Zwerts samen met hun zoon dit zaakje moeiteloos runnen, van extra personeel is totaal geen sprake.
Met andere woorden: ik verhuis voorlopig NOOIT meer!!