Alle recensies van franske


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 14 maart 2010 10:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Martin en Annelies, wij komen al jaren vanuit Veldhoven bij jullie in de zaak. Wel niet iedere vrijdag, zoals veel vaste klanten, maar gewoon wanneer het ons uitkomt. Iedere keer als ik na lang wachten, vanwege de lange rij voor me, aan de beurt ben, weten jullie precies wat ik hebben moet. Dan zie je, dat je niet gewoon een klant bent, maar dat er ook nog aandacht voor je is. Ik geef er niets om, om lang te moeten wachten.
Ik sta iedere keer met verwondering te kijken, hoe Martin zijn friet bakt. Geen volle oven met voorgebakken friet. Iedere keer genoeg friet voor de geplaatste bestelling. Elk frietje dat niet goed is wordt er tussen uit gehaald. Ik ben nog nooit een frietje tegen gekomen met nog een zwart puntje erop. Nee, die krijgt geen kans om te ontsnappen. Volgens mij verdwijnt de halve winst in de prullenbak.
Rij of geen rij, het is bij jullie in de zaak altijd gezellig en de tijd is zo om.
Mijn vrouw wacht altijd in de auto omdat ze niet zo lang kan staan. Als ik dan met de zakken frieten naar de auto loop, kan ik niet van die heerlijke goud gele rakkers afblijven. Martin en Annelies van harte proficiat met jullie prijs en wij hopen nog lang van jullie frieten te kunnen genieten.
Proficiat met jullie welverdiende prijs.
Een tevreden klant uit Veldhoven.