Alle recensies van Peter91


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 7 augustus 2011 11:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren in Eindhoven bij de snackbar van Martin Zwerts geweest. De patat was heel goed gebakken en smaakte daardoor heel goed . Het is vers en het wordt zorgvuldig bereid, harde stukjes worden er uit gehaald. De andere snack (van alles wa) die ik ook gegeten heb was ook goed. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. De prijs/hoeveelheids verhouding is ook goed. Je krijgt echt waar voor je geld.

Ik wil er nog bij vermelden dat ik helemaal niet uit de buurt van Eindhoven kom. Ik woon in de omgeving van Dordrecht, maar ik moest overstappen op Eindhoven nadat ik op visite was geweest bij een kennis in Limburg. Ik heb toen naar aanleiding van deze recensies besloten naar de Boschdijk af te reizen, om daar een frietje te gaan eten.

Het kost wel wat tijd om bij de snackbar van Martin en Annelies te komen met het openbaar vervoer, maar het is zeker de moeite waard. De frietjes die je krijgt zijn vele malen als de frietjes die je krijgt bij de stations snackbar met de naam: De Smullers.

Let wel op: De friet valt redelijk zwaar op de maag. Het zijn hele grote frieten en je krijgt veel , een grote friet nemen is niet aan te raden, want die krijg je dus niet makkelijk op. Ik had veel honger, maar ik zat zelfs op een gegeven moment vol. Zeker als je een snack bij je friet neemt is het beter om een kleine friet te nemen.