Alle recensies van MarkPSV


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 28 december 2012 11:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldige friettent en elke keer een genot om hier te komen.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de wachttijd soms wat lang is, maar dit zegt natuurlijk ook direct iets over de kwaliteit van de friet. Want ik heb nergens anders zo'n lange rij gezien bij een friettent. En de gastvrije ontvangst maakt ook veel goed. De man en vrouw maken altijd tijd voor een praatje en zijn ook oprecht geinteresseerd in hun klanten.
De nieuwe zaak ziet er ook erg goed uit en is mede door de grootte en zit mogelijkheden ook een goede verbetering ten opzichte van de oude zaak.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 28 december 2012 11:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdens een dagtripje Amsterdam passeerde we bij toeval deze friettent. Omdat het een bekende naam is van de frietopia site, wilde ik deze niet zomaar voorbij lopen, maar nu ook wel eens zelf proeven.
Ik kan vertellen dat dit de eerste en de laatste keer is geweest. Klantvriendelijk kan ik het niet echt noemen. Bediening was kortaf en kwam snauwend over, het leek wel dat mensen met een zachte G hier niet gewenst zijn. Zal wel de typische Amsterdamse hartelijkheid zijn.
Maar goed ik had toch honger en heb de friet besteld, maar die waren ongeveer even goed als de bediening. Ook niet dus!
Het leek wel of deze friet alleen was voorgebakken. Veel te slap naar mijn smaak en daardoor ook nog eens erg vettig. Daarnaast vind ik dat je VERSE frieten ook zelf moet snijden en niet in zakken moet hebben liggen. Anders is het eerder VERSE FABRIEKSfriet....