Alle recensies van Leroy


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 29 april 2010 14:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag weer eens een andere dag zoals normaal. Deze keer rustig (ja mensen rustig ja) Ik dacht laat ik maar eens een uur eerder gaan en ja hoor mensen je wordt ervoor beloond eindelijk geen rij. Maar goed deze was er iemand anders achter de balie, Deze meneer kwam me niet bekend voor. Dus ik vraag zo aan annelies, wie is die meneer zegt ze "deze man helpt vandaag mee, hij is van een interview" dus wel grappig een maand later en ze worden nog steed geintervieuwd. Dus ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad

Cafetaria Gestel (Eindhoven)

- 5 oktober 2009 20:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is best wel slap en de saus was een beetje waterig. zo maakt het personeel het wel weer goed

de sfeer is vrij goed maar wel een beetje duur vindt ik. maar dat blijkt normaal met friettenten in eindhoven zie ik de laatste prijs. ik ken er wel een paar die het wat lager houden. kijk maar eens bij fr. zwerts (aanrader)

Dik en Lang (Eindhoven)

- 5 oktober 2009 20:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Opzich wel goede friet. maar als je kijkt wat voor rommel er om de grond lach gisteren. vindt ik wel dat ze het om moeten ruimen.

aldus is het personeel een beetje moe lijkt me, maar werken moet met een glimlach en niet met een grijns.

en de prijzen zijn ook een beetje aan de hoge kant. opzich niet verkeerd voor vers gesneede friet maar dan zou ik die wel een klein beetje lager houden.