Alle recensies van FrankvB


Pieperz (Veghel)

- 28 april 2017 13:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb het idee dat de 2 voorgaande recensie schrijvers zelf in de bedenkelijke keuken van Pieperz staan. Relatief kort achter elkaar 2 zeer goede recensies met een wel heel erg reclame achtige boodschap. Het kan dan wel leuk verpakt worden zo'n recensie maar het blijft in mijn ogen en vooral smaak dezelfde bagger.

Kwalitaria Uden-Zuid (Uden)

- 13 november 2016 18:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hele mooie frituur, alles ziet er schoon en fris uit. Mag ook wel zijn nog niet zo lang open. Ik was de enige klant op dat moment, alleen frieten besteld want zoals WTULTC al zei de snacks zijn vrij prijzig. Wellicht dat dat laatste heeft te maken dat ze de enige zijn in heel de nieuwbouw. Over de frieten, ja en nee. Ik denk als ze gewoon een paar weekjes tussendoor gewoon oefenen waarmee ze het beste resultaat krijgen dat ze goud in handen kunnen krijgen, alles is er voor aanwezig. Jammer genoeg heb ik het idee dat ze daar waarschijnlijk geen zin in hebben en ze het zo als het nu gaat wel prima vinden.

Cafetaria De Patatterie (Wijchen)

- 13 november 2016 17:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik werd op weg naar Oss ineens afgeleid door een wit bord met mannetje en koksmuts en de naam Patatterie erop. Bij bestellen van friet zonder kreeg ik het idee dat de Turkse man achter balie het eigenlijk niet genoeg vond van wat ik bestelde, het leek hem de moeite niet. Friet uit de Patatterie... dat klinkt alleen al heerlijk, jammer genoeg was het een teleurstelling, ik heb 7 of 8 steeltjes genomen en ben op gestaan en heb het weg gegooid. De olie was over datum, die had allang vervangen moeten worden. Schoonmaken is ook niet de hobby van de Patatterie, her en der zag eea liggen. Jammer van zo'n leuke naam. Idee dat het meer een shoarma / pizza tent is geworden.

Snackbar Koolen (Velp Grave)

- 13 november 2016 17:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenwoordig alleen verse frieten, het is allemaal niet zo bijzonder. Beetje doorsnee snackbar met dito assortiment. Prijzen vind ik behoorlijk hoog voor datgene wat je krijgt. Uiterst vriendelijke eigenaar. Op het terras is genoeg te zien van wat er zoal voorbij komt.

Snackbar Wimke (Oijen)

- 13 november 2016 17:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine frituur, goede friet, knapperig van buiten en zacht van binnen, wat het hem niet maakt is de olie waarin gebakken word. Aparte frituurolie die ik niet thuis heb kunnen brengen, die jammer genoeg ook aan de friet blijft hangen. Verder leuk tentje, klein maar fijn, komen zomers veel dagjesmensen voorbij want het ligt in Oijen onder aan de dijk van de Maas waar toch wel eea is te zien. Wimke gaat op termijn verbouwen naar een groter pand. Zaken gaan dus goed en als je het va binnen ziet snap je wel waarom het groter gaat worden.

Het Friethuys (Oss)

- 13 november 2016 14:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze frituur een van de betere aangemerkt. Lekkere friet, goed gebakken, goede aanbiedingen op toonbank, friet, mayonaise, drankje en snack naar keuze 5,50

Hele tent is echt mooi geworden na overname Juffie. Balletje Bouwman is aanrader, begrip in het Osse. Personeel netjes, verzorgd en beleefd.

Friet gewoon in bakjes bestellen, puntzak is hier ook een karton, zit vrij weinig in verhouding met de prijs. Scholieren kunnen dagelijks tussen 11.00 en 17.00 op vertoon scholierenpas frieten halen a 1,00\

Gewoon doen deze tent. Top.

Pieperz (Veghel)

- 13 november 2016 13:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag na dik jaar weer terug naar Veghel, op naar Pieperz waar ik nog niet was geweest.

Langs rijden richting parkeerterrein deed me al een beetje vrezen, ramen waren zeer vettig vol met vingervegen. Inkom via hal, in een zeer smerige cafetaria die net open was. Het was 12.05 uur. Tafels vol met zoutkorrels, stukjes friet, op de grond viezigheid, stukjes friet, papiertjes en meer. Tafels vettig, bankjes vettig,( thuiskomst zag ik dat broek zelfs vol zat met mayonaise
) personeel bezig met van alles behalve met de klant. Twee puntzakken friet zonder mayo besteld ( ik heb nog spijt ) die na 10 minuten klaar waren, er zaten 4 mensen meer in de toko inmiddels en de jongedame die onze friet moest brengen moest ons toch nog zoeken ondanks dat we pal op de balie uitkeken en ze ons direct zag. De grootste ergernis en ik heb er ook gelijk wat van gezegd is toch wel dat de jongen achter de balie het presteerde om friet uit de puntzak te halen om op te eten! beklag gedaan, en ze kijken je aan alsof je van een andere planeet komt. Jongens dit kan ECHT NIET. Over de frieten: slecht gebakken, veel donkere stukken erin, te droog en melig, puntzak was vrij duur 2,25 voor klein kartonnen puntzakje. Ik vraag mij echt af hoe kan deze smerige tent, met dit soort personeel en met dit soort producten in hemelsnaam hoge ogen hebben kunnen gooien?

Kees Kroket (Oss)

- 23 juli 2016 17:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nee, nee en nog eens nee! Slappe frieten met slappe snacks, prullenbakken die vol zitten, snacks uit de muur waar het glaswerk van het raampje vetter is dan de snack zelf, bordje en snack weg gedonderd.

't Juffie (Oss)

- 23 juli 2016 17:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede lekkere verse frieten voor een redelijke prijs. Geen harde stukken, geen vette vingers, en precies genoeg zout. Tent oogt zeer verzorgd, friet met mayo genomen en balletje bouwman gehakt. Ik kom zeer zeker nog eens terug, nette zaak met dito personeel. Een klein minpuntje is wel dat het terras naast een cafe ligt waar nogal veel volk zit in de zomer die allemaal roken, staat wel een scherm tussen maar de walm komt je met de juiste windrichting tegenmoet.

Snackbar De Heihoek (Oss)

- 23 juli 2016 17:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima frituur / lunchzaak met groot zitgedeelte welke nog niet zo heel lang terug geheel verbouwd is. Frieten komen op bord ipv bakje. Gewoon diepvries frieten, niks speciaals. Prijzen zijn in orde te noemen, maar de snacks zijn wat te prijzig net zoals de sauzen. Ijs is redelijk goedkoop te noemen maar daar kom ik niet voor.

D'n Inloop (Nijnsel)

- 9 februari 2014 15:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze frituur heeft een nieuwe naam gekregen : Highway51. De rest is zoals WTULTC het beschrijft een nette zaak, iets aan de dure kant, maar je kijkt je ogen uit naar al die 50/60er jaren spullen en stijlen.

De Pelgrim (Mariahout)

- 9 februari 2014 14:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Update 09-02-14
Toch maar weer eens binnen gewipt ondanks dat vorige keer het niet echt lekker was.
Frieten goed gebakken, wederom geen zout op de frieten, nu een neutrale olie in de vetbak. Ook de friet was neutraal van smaak, dat maakte het wat jammer, en toch ondanks wat negatieve dingetjes, is het wat mij betreft wel een stop waard.

19-09-13
Verse frieten, vooral lange frieten! Goed gebakken, lekker krokant en zacht van binnen. Ik heb wel extra zout nodig gehad om de smaak van de olie wat verbloemen, houd niet zo van dat vloeibare plantaardige gedoe .

De Donck (Beek en Donk)

- 30 januari 2014 16:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Soort cafetaria en eethuis ineen. Groot terras voor de deur, binnen zeer netjes, en wederom groot! Er was best veel "loop" in de zaak, en personeel zag er verzorgd en netjes uit. De frieten waren normaal, niks aparts, goed gebakken in neutrale olie, knapperig en zacht van binnen, geen kleine stukjes, fritessaus was iets te zurig voor mijn doen. Snacks zagen er ook goed uit. De hoeveelheid vond ik bedroevend, daar mocht gerust wat meer bij. De sfeer was er ronduit zeer goed te noemen, er is genoeg te zien en te praten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Plaza E-Friends (Veghel)

- 5 januari 2014 17:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een Sligro - Plaza formule, ben zelf niet zo kapot van de formule maar ben toch maar eens wezen kijken en proeven.

Cafetaria is nog niet zo lang geleden heropent, alles oogt fris, tafels zuiver, vitrine ook verzorgt. De frieten waren vers, jammer genoeg gebakken in "gezonde" olie, ik heb het idee dat ze Kern olie gebruiken? De groene versie, helemaal zeker ben ik niet. De frieten smaakten op zich goed, geen hoogvlieger, maar zeker ook geen laagvlieger. Zout goede proportie. Goed gebakken. Fritessaus zurig. Tent is klein met een groot terras voor de deur. Sfeer is er niet of nauwelijks, klein vierkant hok met wat tafels, maar wel zuiver. Kroket ook weer de doorsnee meuk. Voor een snelle hap zeker goed te doen, al heb ik persoonlijk andere voorkeuren.

Snackpoint Le Patat (Aarle-Rixtel)

- 3 december 2013 21:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Edit : 03/12/2013

Deze frituur is 14e geworden in de Cafetaria Top 100, beetje vreemd? Ik ben sinds laatste recensie nml niet meer geweest en ze zijn ineens Snackpoint geworden, waar ik dus huiverig voor was bij mijn bezoekje is waarheid geworden. Diepvriesspullen. Ze zouden voor deelname aan Snackpoint formule veel hoger hebben gescoord, hoe die testen dus tot stand komen ??? Conclusie : Frites ok, zout mocht wat meer, verhouding prijs inhoud : prima, mayo = fritessaus, tis het net niet meer. Jammer.

Goede verse frites, veel! lekker knapperig en goudgeel, en niet vettig! Mooie zuivere tent. Als we op bezoek bij ouders gaan is dit toch wel onze frituur

Brabants Lekkerste (Uden)

- 3 december 2013 21:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Edit 03/12/2013

Groot bord buiten met: Vanaf heden puntzak Vlaamse frites, toch maar weer gedaan! Waarempel! Leest deze knakker Frietopia? Puntzak = puntzakje maar oke, deze smaakte goed! Ik heb ook een hamburger genomen uit automatiek, en als ik heel eerlijk moet zijn, deze smaakte verdomde goed! Over de frites : smaakte goed, iets teveel zout, portie was wat te klein naar mijn mening, prijs daarvoor wat te hoog, sfeer is nu met deur dicht wel ok, eigenaar begint te praten, blijkbaar moest hij erin komen, tis nog lang niet wat het aan de naam zou moeten zijn, maar kom over paar maandjes graag nog eens kijken!

Edit : 7/11/2013

Na ruim half jaar nog maar eens naar binnen gewipt. Kon natuurlijk zijn dat er wat opstartprobleempjes waren en of dat medewerkers ingewerkt moeten worden etc etc.

Ik heb plaats genomen op het middelste bankje voor de raam zodat ik niet vanwege de openstaande deur in de tocht zou zitten, we hebben 2 puntzakjes frites genomen, zonder fritessaus ( de weegschaal heeft daar voorlopig een verbod op gezet )Ondertussen blik geworpen op de prijslijst, die inmiddels zo'n 20% !!! is gestegen in vergelijking met mijn laatste bezoek!! Frites duurde erg lang en frites werden idd gewoon 2x gebakken alsof het de normaalste zaak van de wereld is, intussen zat er achter ons een ouder koppeltje die ieder halve haan hadden genomen en daar reeds klaar mee waren, de borden werden niet afgeruimd, waardoor de klanten de borden zelf maar op de toonbank gingen zetten, de borden met afgekluifde botten heeft daar zonder te overdrijven zeker 5 bestellingen lang gestaan!~Onze frites werden niet gebracht, en werden op dienblad NAAST de afgekluifde schotel en VOOR iemand die aan het bestellen was geplaatst op de counter. Ik heb hierop gereageerd dat ik dit alles behalve smaakvol vond, eigenaar keek wat schaapachtig uit zijn ogen en ging doodleuk verder.
We hebben de frieten laten staan voor wat het was. Hoop dat de huidige eigenaar hier op Frietopia ook eens een blik werpt en er daadwerkelijk iets mee gaat doen.

---------------------------------------------------

Dit was voorheen cafetaria frieties, deze tent is overgenomen door medew. van Braadspit in Veghel.

Toch maar eens binnen gewipt in de "verbouwde" toko.

Friet bakken zonder voldoende afzuiging en daarom de deur maar open zetten met de straalkachel op 10 geeft mij altijd een soort Efteling gevoel.

Friet is diepvriesfriet, niks speciaals dus, redelijk gebakken, en smaakten idem dito. Kroket erbij die zo slap was dat hij doormidden brak toen van karton bakje genomen werd.

En tegen de eigenaar: schoonmaken is niet alles vol spuiten met glassex, en al helemaal niet als bezoekers etenswaren aan het nuttigen zijn!

Eten en zo (Mill)

- 25 november 2013 22:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier dus 25/11 ook weer geweest! Na de teleurstelling in Uden, paar km omgereden naar deze frituur.

Man en vrouw zelf weer achter de counter, bij binnenkomst gelijk die heerlijke geur, dit is voor mij frieten eten! Erg jammer dat niet meer Frietopia leden hier hun frites nuttigen, deze toko is een van de betere!

Ritje Mookerheide, terug via Mill, dus toch maar weer eens naar Eten en Zo.
Dit keer viel mijn oog op puntzakken frieten.
Frites waren wederom precies goed gebakken, extra zout niet nodig gehad, best lekkere fritessaus? Veranderd sinds vorige keer? Al is natuurlijk Vlaamse mayo vele malen lekkerder, maar dat terzijde. Binnen ook nog steeds alles spik en span. Kortom we komen vaker.

Weer bezoekje gebracht, alles weer op en top schoon, dat zie ik graag! Medewerkers met schortjes en mutsjes bezig in keuken! helemaal geweldig! Tafeltje van vorige bezoekers werd direct af gedaan, wc zuiver, fritesstukjes in frituur werden gelijk ontdaan zodat ze niet konden aanbakken, top!Zijn goed bezig in deze frituur! Nu nog eigen gesneden frites en vlaamse mayo en het is HET

Wederom geweest, deze keer een jongedame achter de counter, netjes verzorgd, frietjes en snacks werden bezorgd, zout en peper op tafel, en de frites, waren nog lekkerder dan andere keer. Wederom verse frites, en ik heb het idee dat ze reuzel bij het frituurvet gooien, en zit zo'n heerlijke smaak aan de frites, we gaan 1e week april nog eens testen, maar dit frituurke verslaat menig belske! Er was ook redelijk flink wat speling met klanten in de tijd dat wij er waren, er mag wel wat aan het radio volume gedaan worden, dat was zowat nihil, zonde dat je alle bestellingen aan moet horen.

Cafetaria-Lunchroom De Heerlijkheid (Uden)

- 25 november 2013 22:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook bezoekje gebracht op 25/11, niks genuttigd, automatiek lag nml niet veel in als de aanbiedingssnacks ( kroket en frikandel ) Jammer deze frituur had als reclame sushi staan??? en Borden huisgemaakte erwtensoep ( grappig genoeg zag je overal blikken Unox staan ) Personeel begroette niet eens bij binnenkomst, en bij niks nuttigen ook niet bij buitengaan, in mijn ogen is deze tent om zeep geholpen in paar weken tijd!

Bezoekje gebracht op 03/10/13. Wat is hier gebeurd?? Alle vertrouwde gezichten weg, en Chinezen er voor in de plaats. Zo ver ik kon zien niet veel veranderingen aan het interieur. Het friet bakken doen ze niet zoals vorige eigenaar deed, er zat een andere smaak aan, maar dat zal ik nog eens moeten ervaren. Het praatje met het personeel / eigenaar is nu ook weg en dat neemt toch ook weer wat sfeer weg, jammer.

Gewoon een goede frituur ZONDER verse frites, jammer! Snacks en frites smaken allemaal prima tegen een goedkope prijs, de automatiek wordt goed bijgehouden en er ligt niks te lang in. Eigenaar en personeel erg vriendelijk, stoofvlees is van Coentjes, en volgens mij voegt hij er zelf wat aan toe, nml. erg lekker! Jammer dat de WC alleen via de keuken te bereiken is.

Cafetaria Van de Rijdt (Uden)

- 25 november 2013 22:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag 25/11 geweest, er stond bord buiten met Puntzak Vlaamse frites, 1,70 en met mayo 2,00. Verwachtingen waren dus hoog! Tis diepvries gebakken in plantaardige vloeibare stinkende olie! Hou er sowieso niet van maar dit was een vieze olie. Ik heb mijn portie laten staan, dame des huizes was hongerig en kreeg toch nog een halve portie naar binnen. Friten zijn wel goed gebakken, en eigenaar weet waar die mee bezig is, ziet er TOPPIE uit binnen! Goede frituur met de foute olie, althans dat is mijn mening!

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 7 november 2013 16:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook weer een bezoekje gebracht, tsja, wat moet ik zeggen, gewoon heerlijke frieten, verhoudingen gewoon goed, de frieten doen mij denken aan Frituur Roel in Achel Het is gewoon een toptent, kijk nu alweer uit naar mijn volgende bezoek.

De Schatberg (Sevenum)

- 17 oktober 2013 19:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op Landal park de Schatberg, ligt een camping, bungalowpark, en flink wat dagrecreatie. Hier is dus ook een frituur te vinden. Veel snacks en qua grote portie frites niets te klagen. Het bekende bucket assortiment frites was hier ook van de orde, ik zeg afschaffen! Kleffe frites krijg je ervan! Medewerkster totaal ongeinteresseerd naar onze bestelling geinformeerd, niet eens aan kijken, gaat bakken en daarna direct door naar haar gsm. Frieten zijn diepvries, zoutloos of nihil. Veels te duur, en de frieten stinken, zal wel aan de olie liggen? To frituur staan wat stoelen/banken, maar die worden ingenomen door de camping-gang, bontkraagjes in overvloed. Het maakte de sfeer er niet beter op. Kortom : te duur, geen sfeer, smaakloos, waardeloze tent!

't Centrum (Sevenum)

- 17 oktober 2013 19:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grote frituur van binnen, veel Chinese dingen aan de muur, en dat werd bevestigd toen medewerkers tevoorschijn kwamen, Chinezen. Alles erg netjes, wel gedateerd, maar gewoon goed bij gehouden en voorzien van nodig verfbeurtje. Ze bakken in vast frituurvet, pluspuntje van mijnerzijde! Grote bak frieten, wat opviel hierin was dat als je zonder mayonaise besteld je grotere bak frieten krijgt als met mayo, apart vakje ontbreekt dan. Friet is niet vers maar wel lekker, proef duidelijk het verschil met vloeibaar frituurvet, laatste is niet mijn ding. Zout perfect afgestemd! Gewoon goede frituur, met net interieur en dito wc's en wat lectuur. Jammer dat er geen muziek was en dat medewerkers geen babbeltje maken, wel positief : het was koud 13/10/13 en direct werd verwarming aan gedaan na wat geklaag van me dame. Kortom een prima frituur, met wat pluspuntjes.

Resto Ricus (Helmond)

- 24 september 2013 12:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Edit - 24/09/2013

Wat Harry40 schrijft kan wel kloppen, alles was vrij nieuw, neemt niet weg dat ik er toch echt 2 a 3 keer ben geweest (Carillon Lambertus nagekeken) en hoe spijtig ik het ook vindt, ik vond het NIET smakelijk en pas derhalve mijn review verder niet aan. Voor ff snel een bodem in je maag is de meuk goed genoeg.

Hier in november / december 2012 ivm werk best vaak geweest, automatiek: GEWOON DOORLOPEN, Frieten : Niet doen! Vieze slappe zooi, teveel zout, wat die mensen achter die counter doen is mij een raadsel, maar frieten bakken is NIET hun ding!

Den Heuvel (Lieshout)

- 19 september 2013 16:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van de week weer eens langs gereden op weg naar afspraak. Hier kwam ik al toen ik een jaar of 15 was, inmiddels ook weer wat decennia geleden, dus een herhalingsbezoek na al die jaren is wel eens apart. Frituur is qua interieur eea veranderd, oogde allemaal netjes, de ongedwongen sfeer is gebleven, er ligt wat lectuur en er hangt een heerlijke friet lucht, prijs ligt beetje zoals overal in deze streek, redelijk goedkoop naar gelang je krijgt. Klein beetje zout wordt er op gedaan maar dat is voldoende, goede "bite" lekkere geur aan de frites, volgens mij ook nog eens vers. Jammer alleen dat er wat harde stukjes bij zaten, maar dat mocht de pret niet drukken! Lekkere frieten voor weinig centen. Mocht ik weer die kant in moeten kunnen ze mijn bolide weer voor de deur verwachten.

De Klein (Wanssum)

- 12 september 2013 13:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit was toch wel een uitschieter van afgelopen weken.
Deze frituur had zeer lekkere frites, ondanks dat deze niet vers waren vond ik ze echt enorm lekker! Zout was overbodig en de frites waren krokant en zacht van binnen. Portie was eigenlijk te klein, misschien omdat te lekker waren? Interieur oogde zuiver, jammer dat het terras ( nog ) niet opstond, want er valt genoeg te zien van wat er voorbij komt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cafetaria BeBo (Sevenum)

- 12 september 2013 13:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie nette grote frituur, met genoeg zitplaatsen en zeer uitgebreide menukaart! Op diverse dagen zijn er verschillende aanbiedingen, die ook echt goedkoop zijn. Alles zag er gelikt uit, zo ook het personeel, netjes verzorgd. De frites smaakten goed, prettige nasmaak ook. Mooi goudbruin, krokant van buiten en zacht van binnen, zout was m.i. overbodig. Op de koop toe nog een Limburgse braadworst genuttigd. We komen zeker nog eens terug, al is het alleen al voor het alleraardigst personeel.

De Knabbelaar (Gemert)

- 4 september 2013 18:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine frituur vlakbij het centrum van Gemert.
Oogde redelijk zuiver, zag wel wat kleine aandachtspuntjes, maar dat mag vergeten worden.
Frituurolie ruikte apart? Normaal vindt ik frituurvet/olie vrij smaakvol ruiken, deze had dat dus niet. Dit laatste kwam dus ook terug in de smaak van de frieten, aparte smaak. De frites waren vers, alleen wat donkere en harde stukjes in het bakje, zout was te weinig wat er op zat om deze smaakvoller te krijgen. Wel goed gebakken, krokant van buiten, en mooie kleur, en heerlijk zacht van binnen. Paar verbeterpuntjes en andere olie en deze frituur gaat stappen vooruit.

Eeterij Smulders (Mariaheide)

- 31 augustus 2013 21:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
30/08 onverwacht bezoekje gebracht, ipv frites hebben we maar 2 milkshakes genomen, wat een ranzigheid! tafels vol met etensresten, lege blikjes, lege pakjes, frietstelen op tafels en grond etc. Eigenaresse op aan gesproken, gaf aan : goh hebben ze het niet opgeruimd? FOUT! Echt geen plek in cafetaria gedeelte was zuiver, hoe kan je dat missen? Jammer, wegwezen en mijn zien ze niet meer!

Hier nog steeds alleen diepvriesfrites, wat voor mij een doodzonde is, wel alles super en dan nog eens superzuiver! Toilet, keuken, terras alles is gewoon spik en span! Topfrituur! jammer dat er geen verse frites zijn, als ze dat hadden was dit een frituur voor om te rijden. Hoop dat ze deze info gebruiken? Deze mensen weten iig waar ze mee bezig zijn, TOP!

De Visscherie (Uden)

- 31 augustus 2013 18:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is eigenlijk geen friettent maar een visboer. Wil hem toch toevoegen omdat ze sinds kort eigen gesneden frieten verkopen. Vandaag langs gelopen en de drukte viel mij gelijk op. Terras zat vol, binnen zat en stond het vol, en iedereen zat aan de friet en kibbeling. Zoiets maakt benieuwd, dus ook aangesloten, en kibbeling menu besteld maar vnml voor de patat! De frieten waren om zuinig in mijn woorden te zijn GE-WEL-DIG! Zo proef ik ze niet vaak, zo heerlijk krokant, zacht van binnen, precies zout-gehalte, die heerlijke zuivere frituurlucht, mooie portie frites, niet teveel en niet te weinig, geen mayo maar ravigottesaus en alles op en top zuiver! Dit is Friet met een hoofdletter! Mooi terras, mooi interieur, nette bediening, maar het is en blijft een viszaak, maar wel een met ontzettend lekkere frieten! Dit tentje verslaat bijna alle mijn bezochte frituren op 1 na. Ik vindt dit echt een aanrader, neem rond lunchtijd wel rekening dat er een behoorlijke wachtrij kan staan. Is het niet bedoeling dat hier een viszaak staat kan die gerust verwijderd worden. Ging me hier echt om de frieten.

Cafetaria t Pleintje (Ospel)

- 18 augustus 2013 13:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grote frituur, beetje ouderwets ingericht, vergeleken met andere cafetaria's lage prijzen. Op woensdag verkopen ze hier eigen gesneden frieten, dus ik moet nog eens terug. Frites goed gebakken, jammer genoeg weer in plantaardig, verhouding zout en frites precies goed, van buiten lekker krokant, van binnen lekker zacht. Wat betreft properheid, dat zit hier wel goed, oogde allemaal fris. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snackmobiel USA (Vredepeel)

- 7 augustus 2013 16:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke grote snackwagen, geheel oranje, netjes verzorgd naast een tankstation. 1e gezicht ben ik niet zo happig op eettentjes naast benzine stations, maar deze is me 100% mee gevallen, frituurolie stonk niet, walmde niet maar zag er fris uit. Snacks lagen er mooi bij, en goed gekoeld, frites waren vers, goed gebakken, krokant van buiten, zacht van binnen, extra zout heb ik niet nodig gehad, fritessaus tikkeltje zurige smaak, niet mijn ding. Kortom zeker een bezoekje waard, Eigenaar? vertelde dat hij meerdere dagen pw op de deze plek stond ivm de kazerne. Leuk verzorgd tentje.

Toverland (Sevenum)

- 21 juli 2013 21:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toverland, pretpark frites, ik moet eerlijk zeggen dat de frites lekker waren, precies goed gebakken, zakjes zout voor handen, vorkjes etc. 2,- euro voor een klein frites is fors maar de portie is redelijk. Frites is lekker te noemen, lekkerder dan menigeen ander pretpark. Met de hygiƫne zit het hier wel snor, overal handschoentjes en schortjes, toppie hoor! Wel jammer dat ze mayo over de frites spuiten, ik houd er niet van!

Kwalitaria De Groot (Zeeland)

- 16 juli 2013 18:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag deze kwalitaria bezocht. Mooie cafetaria met uitnodigend terras waar we dus ook gebruik van hebben gemaakt. Friet neigde naar diepvriesfrieten, veel draadjes aan frieten, jammer. Wat wel: frites op een bord, een grote hoeveelheid voor een klein prijsje. Krokant van buiten zacht van binnen, mayonaise niet over de frites maar naast de friet. Binnen alles mooi en zuiver, meisje achter balie schort om en bedrijfskleding aan. Wat mij heeft doen besluiten om de kwaliteit toch als slecht te beoordelen is de smaak van de frieten : De uiteindelijke smaak, en die bepaald toch de olie waarin deze is gebakken, en ik vermoed dat dat koolzaadolie is, een vrij neutrale olie, maar je proeft er toch wat anders aan, niet mijn smaak dus.

Friterie de Maert (Arcen)

- 7 juli 2013 19:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Opmerking : het heet dus niet meer 't Pleintje maar Friterie de Maert, ik heb hier eerlijk gezegd ook niet op gelet, het maakt de frites er iig niet minder smakelijk om, bezocht op 30.06.2013

Kleine frituur, maar viel gelijk op door de mooie ligging, met terras voor de deur. Tevens het bord "huisgemaakte friet" was een eyecatcher.
Lekkere huis gesneden frieten, zout precies goed, jammer dat ook hier de mayonaise over de friet gespoten word. 1 hangtafeltje, 2 zit tafels, moeder en zoon? achter de counter, die niet verlegen zijn om een praatje te maken. Alles oogde zuiver en gebruik van het toilet doe je in het cafe ernaast. Zeker voor herhaling vatbaar, daarna ook nog een ijsje scoren bij Clevers ijssalon.

Peeters (Arcen)

- 6 juli 2013 14:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Frituur, visboer,asperge delicatessen etc.
Groot bord als je vanuit Duitsland naar Arcen rijd met de mededeling Frituur, gelijk op de rem getrapt om een frietje te scoren. Friet is gewoon diepvriesfriet, jammer. Wel is de friet goed gebakken, met juiste hoeveelheid zout, prijs is normaal, zelfs wat aan de goedkope kant te noemen. Jammer dat in de koelvitrine naast de smulrollen nieuwe haring en andere viswaren liggen, dat kan niet de bedoeling zijn?? Veel Duitsers aanwezig als klant die graag een praatje maken, eigenaren ook erg vriendelijk.

Plaza de Frietkraam (Mill)

- 16 juni 2013 16:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is geen Kwalitaria meer! Maar een Plaza. Frieten zijn normaal maar niks aparts, Klein zitgedeelte maar groot leuk terras, toilet laat maar, te klein en weinig hygiene. Uitgiftepunt ijs werd redelijk bezocht maar daar kom ik niet voor. Frieten konden in mijn ogen beter worden gebakken dan door een meid van pak hem beet 15 jaar die alles moet aflezen van een scherm. En aan die meid : Als je niets te doen hebt ga dan niet hangen, doe bijv. even de wc controleren en of tafels.

Geen naam (Uden)

- 16 juni 2013 16:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Edit --- Morgen 17/06 eens kijken naar de naam op de keet ---

Afgelopen week geweest! Ook de laaste keer, deze snackwagen staat t.o. de viskramen ter hoogte Terstal mode. De vetlucht ruik je van flinke afstand, frites die gebakken worden walmen gewoon, deurtje frietkot gaat open en daar gaat men in staan roken. Resultaat daarvan is dat rooklucht naar binnen slaat en via uitgiftepunt weer naar buiten gaat. Frieten onjuist gebakken, veel te vet, dus onjuiste temperatuur, en te oud vet, te weinig zout en extra vragen levert een tong op die dienst kan doen als schoenzool, dit soort wagens zou in mijn ogen verboden moeten worden, ik heb frieten dus ook na 2 steeltjes terug op de balie geplaatst en ben aangelopen. Mijn oordeel: waardeloos.

De Driesprong (Eerde )

- 16 juni 2013 16:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette frituur, verse frites, altijd pluspunt! goede bite, niet vet, en niet teveel zout, gewoon lekker, jammer weer van het plantaardig gedoe. Mis alleen het contact met personeel, praatje maken is geen luxe, mss komt dit omdat het echt dorpscafetaria is? Verder prima te doen met leuk terras voor de deur en niet duur. Al met al prima aanlegsteiger geweest na lange fietsroute.

Snackbar van de Hamsvoort (Helmond)

- 16 mei 2013 16:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag 16.05 geweest, ik was nogal druk, dus frites met mayo besteld voor meenemen.
Flinke zak friet en mayo in kuipje voor 1,95
Smaak was goed alleen ik mis de reuzel in de plantaardige olie ( of bak gewoon in ossewit ) frites waren zelf gesneden en precies goed gebakken.
De tent zag er trouwens top uit, met een verhoging achter in de zaak waar je ook nog kon zitten. Alles oogde zuiver.

De Oude School (Keldonk)

- 11 mei 2013 16:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De naam zegt het al, frituur in een oude school, er is ook nog een zaal en cafe aanwezig in zelfde gebouw.
Friet is niks aparts, en snacks ook niet, gebakken in plantaardige olie, kleine ruimte, vnml voor afhalen bedoeld, er is ook een groot terras aanwezig als het goed weer is, waar je je snacks en frieten kan eten. Wat wel een sterke troef is van deze frituur is de prijs! Veel snacks en de frieten liggen onder de normale prijzen.

Vrije Markt Cuijk (Cuijk)

- 2 mei 2013 17:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen verse frieten, dure prijs, wel gebakken in verse olie, dit laatste geldt voor alle horeca uitbaters in de centrale hal! Frieten zijn knapperig, soms hard, mooi goudgeel, maar het is niks aparts, neem beter als je hier bent een braadworst of curryworst, dan heb je iig nog waar voor je geld!

D'n Hijzelaar (Boekel)

- 8 april 2013 11:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[EDIT] Had eerdere recensie ook over het hoofd gezien, bedankt voor het plaatsen in juiste cat.

Woon nu al 15 jaar in deze regio en kom hier bijna wekelijks langs en cafetaria is me nooit opgevallen. Vandaag als een soort vallende ster sprong hij in het oog.
Beetje standaard : frites met en kroket. Frites smaakten prima, geen verse frites, de smaak was wel goed, maar weer van dat groen gedoe, ik vindt dat die frituurolie de echte smaak vd aardappel verbloemd, dat is dus jammer. Prijzen zijn hier vriendelijk, dikke plus daarvoor! Nette toilet aanwezig en div. magazines, alles oogde netjes en zag er verzorgd uit. Ik kom hier nog wel eens aanwaaien.

Snackbar de Markt (Veghel)

- 2 april 2013 20:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In een snackmoment tijdens markt bezocht ( 2 a 3 weken terug rond 10.03 ) Frituurvet ruik je bij binnenkomst, kleding kun je wassen maar je blijft jezelf ruiken als je er bent geweest, beetje visboer idee als je in de viskot zelf staat te bakken, friet smaakte wel, maar heb hem wegens teveel reukgehalte van frituur na steeltje of 10 laten staan, afzuiging is stuk ofzo? WC kon ik niet bespeuren? en properheid, tsja? Zonde, mooie locatie en dan dit soort rotzooi verkopen, ben benieuwd wat andere Frietopia leden hiervan vinden, gwn sluiten is mijn idee!

Snack-Halte (Veghel)

- 2 april 2013 19:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
"Veul vur weinig" zoals we in Brabant vaak zeggen, en dat is het dan ook. Mooie tent maar verder ook niks, het is allemaal diepvries, niks vers, alleen de Turkse gerechten, maar daar kom ik niet voor. Friet komt overeen met die van 0,60 euro per kilo van Jumbo, alles weg gemieterd! Beter een bakje magnetronfrites van Jumbo pakken dan deze bagger, sorry! 30.03.13 bezocht ( Ik heb foto gemaakt van bakje treur, ik zie echter geen upload functie? )

't Eetpunt (Veghel)

- 2 april 2013 19:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon diepvries frites, extreem weinig fritessaus bij je frites voor de prijs die je ervoor betaald, eigenaren maken graag een praatje, dat is een pluspunt en ook het het naastgelegen eettentje behoord bij zelfde One-2-Eat keten, goed spul, maar te hoge prijs voor wat men krijgt, en.... GEEN verse frites, jammer.

Cafetaria de Kiosk (Lieshout)

- 2 april 2013 19:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette frituur, dame achter counter netjes en verzorgd, toiletten netjes, alles oogde keurig, maarrrr, geen verse frites, helaas, blijf het zonde van mijn geld vinden als dat niet aanwezig is. wat ze trouwens met de mayo doen is mijn een raadsel, zure smaak

Plaza De KomEet (Uden)

- 11 maart 2013 21:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Frieten zijn standaard, niet om er speciaal heen te gaan, maar voor de ambiance is het toch een mooie frituur, je kan er relaxed zitten met je frites, er is genoeg leesvoer en alles is SUPER zuiver, dat mag wel eens gezegd worden! Zelfs toiletten waar ik vanaf de bril nog een patatje durf te eten! TOP, jammer van de niet Verse frieten :(

Cafetaria Nardje (Uden)

- 11 maart 2013 21:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nardje is goed, gewoon lekkere verse frites, die goed zijn gebakken, jammer van het vele "louche volk" wat er denkt te moeten rond hangen.

Cafetaria Frieties (Uden)

- 11 maart 2013 21:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent is overgenomen als dezelfde eigenaren van Braadspit Veghel, kwaliteit van de friet is dus binnenkort dezelfde als die van veghel omdat ze het gaan toeleggen op kip en haan, voor de friet hoef je hier niet te zijn, jammer er was een goede goedkope automatiek hier met best lekkere frieten.

Efteling Snackbar (Kaatsheuvel)

- 11 maart 2013 17:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet dien je te halen ( indien open ) op het Anton Pieckplein en dan de Holle Bolle Buil, goede friet, niet vers maar wel goed gebakken! je krijgt er flink veel voor eigenlijk niet zo heel veel duurder dan in een gewone cafetaria, wat je hier eigenlijk moet eten ipv frieten zijn de kroketten ( worden door van Oers speciaal voor efteling gemaakt )al met al toch een fijne toko om wat te happen ( heb al jaren abbo op efteling en de meeste die er vaker komen, zie je altijd op die plek terug.

't Smikkelhuukske (Aarle-Rixtel)

- 11 maart 2013 17:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze frituur ligt in Aarle-Rixtel dat samen met Lieshout en Beek en Donk de gemeente Laarbeek vormt! Friet is gewoon doorsnee ( niet vers ) , niks aparts, vaak aanbiedingen friet icm met snacks, voor weinig, oogt schoon.

Het Dorpke (Aarle-Rixtel)

- 11 maart 2013 17:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ligt eigenlijk in Aarle-Rixtel, dat tesamen met Beek en Donk en Lieshout de gemeente Laarbeek vormt. Echter frietopia herkent de plaatsnaam niet?
Friet is lekker, verse frites, nette zaak, nette wc's alles klopt hier! wordt gerunt door Chinezen

Cafetaria van Haandel (Erp)

- 11 maart 2013 17:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette frituur, friet is goed, al vond ik hem wel wat meelachtig, partner had dat idee juist niet? Jammer van het vetlaagje onder in het bakje. Frituur oogt netjes ( bezocht eind december 2012 )

Snackbar De Huzaar (Veghel)

- 11 maart 2013 16:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Begin januari 2013 nog geweest, aangezien het bier wat in aanbieding was op was bij Jumbo in mijn wijk naar de Jumbo gegaan waar deze frituur naast ligt.
Friet is niet vers, maar wel smakelijk. schoonmaakbeurtje is geen overbodige luxe, er ligt iig genoeg stof tot nadenken.

Snackbar Jopie (Veghel)

- 11 maart 2013 16:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit allang hier niet meer maar zit op Het Ven 24 in Veghel, hele mooie frituur! Maar daar kom je niet voor. Gewone frites, goed gebakken, niet vettig en niet zout, jammer maar niets vers, alleen de kipproducten, jammer voor zo'n mooie zaak

Grillroom Tel Aviv (Veghel)

- 11 maart 2013 16:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Links laten liggen.

Cafetaria 't Braadspit (Veghel)

- 11 maart 2013 16:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Slechte doorsnee frituur, frietbakker kan beter proberen een limonadekraam van de grond te krijgen dan friet bakken. Wat voorganger ook al zei, het draait hier vnml om kip. Jaren terug was deze tent een begrip in Veghel vanwege de kip. Sinds er nieuwe eigenaren zijn gekomen is dit langzaam aan ter ziele gegaan.

Cafetaria De Bunders (Veghel)

- 11 maart 2013 16:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Paar jaar terug was dit een goede frituur, het is nu elke keer weer afwachten wat je krijgt, of je krijgt een perfect bakje, of je krijgt rotzooi. Snacks die eerst in de microgolf gaan en dan in het vet, dat hoeft voor mij niet. Interieur is netjes, redelijk zuiver, alleen de onderkant van de tafeltjes mogen ook wel nagekeken worden ( stukjes ui, kauwgom )

Plaza Food for All de Kim (Erp)

- 11 maart 2013 16:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In de zomer een druk terras voor de deur, veelal die een ijsje of wat komen drinken, zoiets geeft te denken! Idd friet is zozo, te taai, te weinig, en te duur. Wel mooie zaak, maar logica qua bestellen is vreemd opgezet, ze helpen je niet als je voor de vitrine staat?? En dat in Erp??

Cafetaria 't Koppeltje (Beek en Donk)

- 11 maart 2013 16:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria is niet meer

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 11 maart 2013 16:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In februari 2x bezocht, na hier zoveel over te hebben gelezen hebben wij gedacht, daar gaan we dus naar toe, eerst wezen wandelen op de Mookerheide, daarna naar Rikken, alles schoon en netjes, wc idem dito, achter counter ook alles spik en span. Jammer dat er geen verse frites zijn, wel smakelijk, maar persoonlijk niet wat ik van een frituur verwacht. 2de keer was teleurstelling, friet was te vettig, te weinig mayo, en kroket was slap.

Snackbar De Keizer (Mill)

- 11 maart 2013 16:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
03.03.2013 geweest, friet goed maar niets aparts, vroeg als er verse friet werd gebakken, meisje achter kassa wist niet wat ik bedoelde??? Friet wel lekker, maar NIET vers, dat is voor mij altijd een afknapper. het zitgedeelte zag er leuk uit, maar vreemd ingedeeld. WC redelijk netjes.