Alle recensies van Engeltje26


Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 24 mei 2010 13:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit was de lekkerste friet die ik ooit heb gegeten bij een friettent. Het was echt heel lekker, de frieten worden vers gesneden en dan direct voor en nagebakken.
Heerlijk zeg, ondanks het feit dat je wel een half uur moet wachten, vanwege de drukte, maar dat maakt die heerlijke verse friet meer dan de moeite waard.
Sfeer was ook prima, wel relax ondanks dat er niet echt kunt zitten.
Een abselute aanrader mocht je ooit in Eindhoven zijn en dan hele lekkere friet wil eten.

De Oude Post (Sint Hubert)

- 11 maart 2010 17:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ben uiteraard deze friettent ook wezen testen, de friet smaakte goed, was goed goudgeel gebakken en lekker knapperig. De hoeveelheid was meer dan genoeg want ik kreeg het niet op. De sfeer was redelijk een beetje saai, maar wel genoeg zitplaatsen. De prijs was ook wel in orde.

Dik en Lang (Eindhoven)

- 17 mei 2009 13:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was erg lekkere friet die ze hadden. Het is maar een klein zaakje waar je niet echt kunt zitten. Bovendien verkopen ze ook Belgische friet en Belgische mayonaise die daar van houdt.
Bami schijf was ook erg lekker, net zoals de kaassouflé. Het smaakte er goed. Ook een pluspunt is dat ze pindasaus zelf maken,
Het personeel is vriendelijk en staat je goed te woord.
Wel een minpuntjes: een meisje met langer haren die er werkte had eerst haar haren los, maar gelukkig deed ze later vast en er stond achter in de zaak een prullenbak zonder deksel. Dat kan gewoon echt niet.\
Maar verder was het allemaal dik in orde.